Va rog un sfat de la cineva cu experienta . Multumesc

Scrieti aici ceea ce nu puteti incadra la nici un alt forum.

Moderator: CONSULTANT

Va rog un sfat de la cineva cu experienta . Multumesc

Postby Ionu22 » 11 Aug 2008, 02:27

Salut,
Sunt nou pe site ul dv,
Am 22 de ani, 1.81 cm si 85 Kg .
Sala am facut timp de 1 an, m am lasat din motive de scoala, acum am o pauza de 8 luni si vreau sa ma apuc serios de treaba :)
Am facut incalzirea de 2 saptamani si am trecut de perioada febrei musculare intense .
Va rog daca se poate sa mi dati un sfat cat se poate de bun , cu ce suplimente nutritive sa incep :
Doresc ceva pentru cresterea masei musculare, insa care sa mi dea rezultate vizibile, bineinteles nu dupa 2 luni :) insa sa mi dea curaj; fac 5 zile de antrenament intensiv, aprox. 2-2.5 ore, ma axez in special la piept (aici lucrez cel mai intens), si ceva eficient pentru ardere (abdomen - am ceva de dat jos :) - am inceput cu 100 de abdomene pe zi) .
precizez ca nu conteaza atat demult pretul produsului .. doresc produse de eficienta maxima si calitative .
Multumesc si astept rapuns de la cineva in domeniu.
Ionu22

Re: Va rog un sfat de la cineva cu experienta . Multumesc

Postby CONSULTANT » 12 Aug 2008, 16:08

Salut si bine ai venit pe forumul nostru!
5 zile de antrenament pe saptamana e f bine, dar e prea mult 2 - 2,5 ore / antrenament. Incearca sa te antrenezi maxim o ora. Dupa asta intervine epuizarea.
Ca suplimente (daca intai si intai conteaza calitatea), iti recomand:
-naNO X9 (Muscletech) - il folosesc personal si iti grabeste f mult refacerea intre serii. Insa sa nu-l iei cum zice producatorul, ci ia-l doar inainte de antrenament.
-NO-Xplode - la fel, sa iei doar inainte de antrenament. Daca il iei impreuna cu naNO X9, sa iei la inceput cantitati mici din fiecare, sa vezi cum reactioneaza organismul tau la aceasta combinatie. La mine merge super bine (iau 2-3 masuri de NO-Xplode cu 30 min inainte de antrenament si 5 pastile nano X9 la barul de la sala, inainte de antrenament).
-Prostar Whey (Ultimate Nutrition) - proteina din zer f buna!!! Omogenitate instanta, arome diferite (10 arome), gust delicios, concentratie f buna de proteine !!! Ia 2 masuri dupa antrenament si 2 masuri dimineata, imediat cum te trezesti)
-Daily Complete Formula (Ultimate Nutrition) - complex de vitamine si minerale - 3 tablete dimineata si 3 seara
-Glutamine Powder (Prolab) - o lingurita pe zi (5g), impreuna cu proteina din zer
-Glucosamine Chondroitin & MSM (Ultimate Nutrition) - f f f f f bun pt incheieturi si articulatii

Daca vrei sa iei si un arzator de grasimi, trb sa tii cont de faptul ca majoritatea arzatoarelor de grasimi iti dau energie, deci nu prea merg in paralel cu NO-XPlode.
Ca arzatoare de grasimi bune, iti recomand Hydroxycut Hardcore (Muscletech) sau Xenadrine 8 hour (Cytodyne). Se iau inainte de antrenament, dar nu mai iei NO-Xplode. Poti lua si Cuts II (Prolab) - am auzit ca arde f bine grasimea din tesutul adipos de pe abdomen .. insa nu l-am incercat personal!!!
http://www.suplimente-online.ro
Nu dau sfaturi in privat. Cine are intrebari sa le adreseze aici, pe forum.
CONSULTANT

Postby Ionu22 » 12 Aug 2008, 22:24

Deocamdata as incepe cu : Cell Tech Hardcore - Creatina (Pastile sau praf ? ) - Prostar Whey sau Horse Power ?
Sunt nedumerit ce ar fi cel mai eficient sa ma ajute la antrenamente, si sa mi dea rezultatele dorite .
Diferente ? si ce mi este cel mai recomandat ?
Precizez ca vreau volum si tonifiere, nicidecum castig in greutate .
In paralel voi lua cu Daily Complete Formula si Glutamine Power .
Astept un raspuns pentru a putea face comanda pe site .
Multumesc.
Ionu22

Postby CONSULTANT » 13 Aug 2008, 10:47

Cele 3 produse pe care le-ai enumerat (Cell Tech Hardcore, Prostar si Horse Power) sunt produse total diferite. Cell Tech hardcore este un amestec de 7 tipuri de creatina, Prostar este un concentrat proteic, iar Horse Power este un energizant pe baza de creatina. Cell Tech Hardcore este reco0mandat pt cresterea musculara, insa eu nu recomand asta deoarece creatina mareste retentia de apa in muschi si cand nu vei mai lua creatina, apa din muschi se va consuma, ducand la scaderea muschilor. Nu cred ca vrei asta, nu? Iti recomand sa mergi pe prostar (proteina este INDISPENSABILA) la antrenamente si Horse Power, precum si cu cele 2 produse la care te-ai hotarat deja: Daily Complete si Glutamine Powder.
CONSULTANT

Postby zap » 03 Dec 2008, 16:56

Salut,
Am 14 ani, 55 kg si as dori sa-mi spuneti ce supliment mi-ati recomanda pentru masa si sa fie rapid.
Am auzit de Nano X9 Hardcore si mi s-a parut interesant. Gresesc?
Multumesc!
zap

Postby CONSULTANT » 03 Dec 2008, 21:42

La 14 ani te sfatuiesc sa mananci cum trebuie. Lasa suplimentele, ca esti prea mic. naNO X9 este oricum mult prea puternic pentru tine. Daca vrei neaparat sa iei suplimente, ia o proteina din zer si atat! Recomandari la proteine din zer: orice de aici: http://suplimente-online.ro/index.php/c ... a1280c9285
Cea mai buna la pret si la calitate mi se pare a fi Prostar Whey.
CONSULTANT

Postby zap » 04 Dec 2008, 14:24

Nu este mai bun 100% Whey Protein? are mai multe proteine si calorii decat Prostar whey.
Multumesc.
zap

Postby CONSULTANT » 04 Dec 2008, 19:58

Le-am incercat personal pe amandoua si pot spune ca 100% whey protein este putin mai bun la gust decat prostar, insa prostar are rezultate mai bune. Il simt mai bine!
CONSULTANT

Postby zap » 05 Dec 2008, 16:01

Ok.
Multumesc de sfat :D
zap

Postby prometeu » 05 Dec 2008, 19:29

zap wrote:Nu este mai bun 100% Whey Protein? are mai multe proteine si calorii decat Prostar whey.
Multumesc.

Cel mai important este procesul de fabricatie si filtrare al proteinelor, nu cantitatea. Adica 2 litri de lapte proaspat de la tara sunt mult mai buni decat 3 litri de lapte din comert. Intelegi ce vreau sa spun? Mai intai conteaza CALITATEA, si dupa aia cantitatea!
prometeu

Return to General