Bun gasit la toata lumea.
Am decis sa deschid aici o discutie cu problemele si nelamuririle mele
Cateva date despre mine:
masa:65 kg ,inaltime:1.78m , varsta :27 ani, tip somatic mixt(ectomorf/endomorf)
In vara anului 2007 m-am apucat de alergat si am pierdut o cantitate mare de grasime si din pacate si de masa musculara (~18 kg) insa cu toate acestea am ramas cu burta dar cu un aspect general de "slabanog" .
Alimentatia este destul de bogata cu multe mese mici(4-6).Mananc de toate evitand prajeliile ,untul si margarina(mezeluri,branzeturi,piept de pui si carne de peste,iaurt-uri,produse de panificatie si uneori dulciuri) dar incerc sa nu depasesc 1500-2000 kcal/zi .Am o deficienta hormonala mare(nivelele de Lh,Fsh si Testosteron sunt mai mici ca limita de atentie.Medicul mi-a dat Undrestor tablete dar eu as vrea ceva care sa inlocuiasca hormonii pituitari(Fsh,lh) si am ezitat sa-l iau.
Am facut urmatoarea lista de suplimente..
As vrea sa slabesc totusi pentru ca desi am alergat peste 1 an si ceva si am cam rabdat de foame cu consecinte nu tocmai bune(mi s-a agravat gastrita de reflux) nu am scapat complet de stratul adipos..momentan am in jur de 18 % grasime.
Sa-mi spuneti ce pareri aveti.(Cele cu * deja le iau)
Inainte de antrenament:
Animal Cuts(as vrea sa nu iau cafeina din el)
Dupa antrenament:
*Amino Fuel Liquid
Impreuna cu mesele:
Animal Flex
Chewy Enzymes
*Cavit(Luteina,Ciocolata,Memo)
*Osteozone(Calciu,Magneziu,Zinc)
*Liv52
*Septilin
Ma ingras usor(am castigat peste 2 kg in doar 2 saptamani)si am renuntat la ideea de a lua weight gainer/creatina.Insa as mai adauga niste aminoacizi(Animal Nitro)..dieta mea nu ajunge nici pe departe la 130 de grame de proteine pe zi..
Va multumesc mult si sper ca nu-mi va fi inchis postul ca pe alte forumuri..