Va rog o parere despre suplimenete

Discutati aici despre suplimente nutritive.

Moderator: CONSULTANT

Va rog o parere despre suplimenete

Postby lau_cip » 08 Mar 2010, 02:24

Bun gasit la toata lumea.

Am decis sa deschid aici o discutie cu problemele si nelamuririle mele

Cateva date despre mine:
masa:65 kg ,inaltime:1.78m , varsta :27 ani, tip somatic mixt(ectomorf/endomorf)

In vara anului 2007 m-am apucat de alergat si am pierdut o cantitate mare de grasime si din pacate si de masa musculara (~18 kg) insa cu toate acestea am ramas cu burta dar cu un aspect general de "slabanog" .
Alimentatia este destul de bogata cu multe mese mici(4-6).Mananc de toate evitand prajeliile ,untul si margarina(mezeluri,branzeturi,piept de pui si carne de peste,iaurt-uri,produse de panificatie si uneori dulciuri) dar incerc sa nu depasesc 1500-2000 kcal/zi .Am o deficienta hormonala mare(nivelele de Lh,Fsh si Testosteron sunt mai mici ca limita de atentie.Medicul mi-a dat Undrestor tablete dar eu as vrea ceva care sa inlocuiasca hormonii pituitari(Fsh,lh) si am ezitat sa-l iau.

Am facut urmatoarea lista de suplimente..

As vrea sa slabesc totusi pentru ca desi am alergat peste 1 an si ceva si am cam rabdat de foame cu consecinte nu tocmai bune(mi s-a agravat gastrita de reflux) nu am scapat complet de stratul adipos..momentan am in jur de 18 % grasime.

Sa-mi spuneti ce pareri aveti.(Cele cu * deja le iau)

Inainte de antrenament:
Animal Cuts(as vrea sa nu iau cafeina din el)
Dupa antrenament:
*Amino Fuel Liquid
Impreuna cu mesele:
Animal Flex
Chewy Enzymes
*Cavit(Luteina,Ciocolata,Memo)
*Osteozone(Calciu,Magneziu,Zinc)
*Liv52
*Septilin

Ma ingras usor(am castigat peste 2 kg in doar 2 saptamani)si am renuntat la ideea de a lua weight gainer/creatina.Insa as mai adauga niste aminoacizi(Animal Nitro)..dieta mea nu ajunge nici pe departe la 130 de grame de proteine pe zi..

Va multumesc mult si sper ca nu-mi va fi inchis postul ca pe alte forumuri..
lau_cip

Re: Va rog o parere despre suplimenete

Postby lau_cip » 11 Mar 2010, 22:24

Hm..nici o parere.. :( .
Nu stiu ce sa aleg ca energizant inainte de antrenament si in timpul acestuia..deoarece nu prea pot manca..poate veti spune ca am masa prea mica si ca imi trebuie gainer dar in cazul meu nu este cazul..am multa grasime(>18%) si este in crestere :shock: ..
lau_cip

Postby andrea_roxxy » 13 Mar 2010, 22:58

Incerc sa iti raspund eu..insa astept si alte opinii. In loc de Animal Cuts, incearca Cuts II de la Prolab - nu are cafeina si arde foarte bine grasimea de pe burtica. Celelalte suplimente mi se par in regula, insa ar trebui sa mai adaugi o proteina din zer. Incearca Elite Whey Isolate de la Dymatize, 100% Whey Protein de la California Fitness etc.
Rezultatele se obtin doar prin munca!
andrea_roxxy

Re: Va rog o parere despre suplimente

Postby lau_cip » 13 Mar 2010, 23:26

Multumesc mult pentru ajutor.. ;)
Proteina din zer ar trebui sa o iau dupa antrenament.. deci tu spui sa renunt la aminofuel si sa o amestec pe aceasta cu ceva carbohidrati..mai bine nu .ca oricum am o masa atunci...
Eu nu prea pot manca inainte de antrenament (merg dupa sculare la 1-2 ore) si as avea nevoie de ceva.Mi-au fost recomandate NoExplode si SuperPump250 dar acestea au cafeina si creatina si nu cred ca organismul meu e pregatit pentru ele...oare daca iau fat burner-ul atunci se va comporta ca energizant..?
lau_cip

Postby andrea_roxxy » 15 Mar 2010, 20:54

Nu zic sa renunti la Amino Fuel, ci amino sa iei imediat dupa antrenament, caci se asimileaza foarte bine, iar proteina din zer dimineata, la trezire. Lasa creatina, Cuts II are si efect de energizant (contine L-carnitina, un aminoacid care transforma grasimea in energie).
Rezultatele se obtin doar prin munca!
andrea_roxxy

Postby lau_cip » 15 Mar 2010, 22:53

Ok...mii de multumiri pentru sfaturi 8-)
lau_cip

Return to Suplimente Nutritive