Un sfat...

Discutati aici despre suplimente nutritive.

Moderator: CONSULTANT

Un sfat...

Postby gygy88 » 02 Jun 2010, 21:19

Salut.
De curand m-am hotarat sa mai dau jos niste kg si sa fac si ceva sala .Am 22ani , 1.83 si 85 kg.Dispun de un buget de 300-400 pentru suplimente( de toate).Vreau intai ceva pentru salabit , sa mai dau jos burtica si ceva pentru muschi.Vreau sa iau ceva de calitate , dat sa vad si rezultate pe masura.Astept sfaturi.
Mersi anticipat.
gygy88

Re: Un sfat...

Postby CONSULTANT » 05 Jun 2010, 17:54

E destul de simplu la tine. Ia o carnitina lichida pt slabit si pt energie la antrenament si o proteina din zer, cu cat mai putini carbo.
Daca vrei ceva de top, mergi pe Nitrotech Hardcore de la Muscletech.
Daca vrei ceva mediu, dar la un pret bun, mergi pe Elite Protein Isolate de la Dymatize sau Protein 90 de la Vitalmax.
http://www.suplimente-online.ro
Nu dau sfaturi in privat. Cine are intrebari sa le adreseze aici, pe forum.
CONSULTANT

Postby tavicostinas » 07 Jun 2010, 18:32

As dori si eu un sfat. 1,90 90 de kg 24 de ani si vreau sa slabesc putin, in sensul unei definiri. Am facut miscare vara trecuta si apoi in timpul iernii acasa la aparate. Intrebarea e daca pot sa combin L-carnitina pastile, lichid cu creatina . Intreb pt ca pe siteuri scrie ca l-carnitina reduce tesutul adipos iar creatina retine apa.. Cum e? ori una ori alta? nu pot amandoua? Poate nu e nevoie? Multumesc
tavicostinas

Postby gygy88 » 07 Jun 2010, 19:29

Se pare ca am ales binisor.Deja am luat Nitrotech si Hidroxycut Hardcore.Sa vedem de iese...
gygy88

Postby CONSULTANT » 08 Jun 2010, 19:21

gygy88 wrote:Se pare ca am ales binisor.Deja am luat Nitrotech si Hidroxycut Hardcore.Sa vedem de iese...

Daca ai luat Hydroxycut Hardcore, ai grija. A fost retras de la vanzare de peste tot. Din cauza lui au murit 5 oameni in SUA. A fost inlocuit cu Hydroxycut Hardcore X, care se presupune a fi mai safe ;)
CONSULTANT

Postby CONSULTANT » 08 Jun 2010, 19:22

tavicostinas wrote:As dori si eu un sfat. 1,90 90 de kg 24 de ani si vreau sa slabesc putin, in sensul unei definiri. Am facut miscare vara trecuta si apoi in timpul iernii acasa la aparate. Intrebarea e daca pot sa combin L-carnitina pastile, lichid cu creatina . Intreb pt ca pe siteuri scrie ca l-carnitina reduce tesutul adipos iar creatina retine apa.. Cum e? ori una ori alta? nu pot amandoua? Poate nu e nevoie? Multumesc

Pentru definire nu se foloseste sub nici o forma creatina, deoarece mareste retentia de apa in organism. Carnitina este f buna, combin-o cu o proteina din zer cu cat mai putini carbohidrati. Daca iti permiti un izolat proteic, cu atat mai bine.
CONSULTANT

Postby tavicostinas » 08 Jun 2010, 22:46

Multumesc !! Am urmat sfatul vostru si am comandat L-Carnitine&Chromium si Pro Gainer. Comanda e facuta.. Acuma pana vine, imi puteti recomanda va rog si modul de administrare, pt a fi cat mai optim. Multumesc mult
tavicostinas

Postby andrea_roxxy » 09 Jun 2010, 20:19

O singura problema este, suplimentul Pro Gainer este un "gainer", adica combinatie de carbohidrati cu proteine, in care cantitatea de carbohidrati este de 2,3 ori mai mare decat cea de proteine. In concluzie, este o alegere total gresita pentru tine. Cauta 100% Whey Protein de la California Fitness, Elite Whey Isolate de la Dymatize, CFM Protein 82 sau 90 de la Vitalmax, Nitro-Tech Hardcore de la Muscletech, etc.
Rezultatele se obtin doar prin munca!
andrea_roxxy

Postby tavicostinas » 09 Jun 2010, 20:28

Multumesc. Voi lua unul din produsele respective atunci. Si cum le combin cele doua(proteina si carnitina) in final? Adica modul de administrare. Multumesc mult
tavicostinas

Postby gygy88 » 13 Jun 2010, 08:53

EUROFITNESS wrote:
gygy88 wrote:Se pare ca am ales binisor.Deja am luat Nitrotech si Hidroxycut Hardcore.Sa vedem de iese...

Daca ai luat Hydroxycut Hardcore, ai grija. A fost retras de la vanzare de peste tot. Din cauza lui au murit 5 oameni in SUA. A fost inlocuit cu Hydroxycut Hardcore X, care se presupune a fi mai safe ;)

Am uitat sa precizez, este Hardcore X...
gygy88

Next

Return to Suplimente Nutritive