E prima data cand folosesc !!!

Discutati aici despre suplimente nutritive.

Moderator: CONSULTANT

E prima data cand folosesc !!!

Postby Andrei19 » 06 Dec 2011, 02:12

Buna seara ma scuzati ca va deranjez am si eu niste intrebari legate de proteine si in general de exerciti de mai multe !!! Eu am corpul format nu am nici un pic de grasime pe corp , tot e format abdomenul , bratele etc, dar imi trebuie masa musculara adica nu ma ingras orce as manca si am facut sport si exerciti fara proteine dar nimica !!! Si mi-am comandat Glutamine Powder 300+100 gratis....am citit prospectul , dar am vrut sa intreb daca sunt bune de ceva ? se va cunoste peste un timp ? cam in ce timp ? depinde si de antrenamente? sau de orele facut ? trebuie neaparat sa fac gantere ? si aceste proteine le iau inainte de antrenament sau dupa antrenament? legate de Glutamine Powder !!! Va multumesc !!!astept raspund de la dumneavoastra o seara faina !!! si mistoo sait imi placee !!!!
Andrei19

Re: E prima data cand folosesc !!!

Postby CONSULTANT » 06 Dec 2011, 12:22

Salut si bine ai venit pe forum!

Uite, inainte de a-ti cumpara suplimente citeste articolul acesta: topic326.html

Vei vedea ca iti va fi foarte usor sa stii ce suplimente ai nevoie. Din ce ai scris tu probabil esti ectomorf si ai nevoie de un gainer, nu de glutamina. Adica si glutamina este foarte buna, dar sa nu crezi ca iei doar glutamina si devii cel mai tare din parcare :)
http://www.suplimente-online.ro
Nu dau sfaturi in privat. Cine are intrebari sa le adreseze aici, pe forum.
CONSULTANT

Return to Suplimente Nutritive