recomandare de suplimente

Scrieti aici ceea ce nu puteti incadra la nici un alt forum.

Moderator: CONSULTANT

recomandare de suplimente

Postby wolverine » 04 Oct 2008, 00:43

Salutare! Am si eu nevoie de un sfat: ce suplimente imi recomandati in limita sumei de 120 RON/luna? ca tip somatic sunt ectomorf cu secundar pe endomorf, 1,80, 85 kg, strat de grasime...hai sa spunem mediu, mai ales in zona abdominalilor:P....as vrea o crestere pana la 90 cu reducere strat de grasime...am inceput program de alimentatie si de aceea va cer sfatul doar in privinta suplimentelor...multumesc fain celor care se vor obosi sa dea un sfat pertinent!
wolverine

Re: recomandare de suplimente

Postby CONSULTANT » 04 Oct 2008, 14:03

Mai intai, la 1,80 inaltime si 85 kg cu strat de grasime ... as zice ca esti mezomorf cu secundar pe endomorf.
Ce vrei sa spui cu "as vrea o crestere pana la 90 cu reducere strat de grasime" ??? ... ca nu inteleg. O crestere pana la 90 kg?
Mai trebuie sa spui de cate ori pe saptamana faci sala, in ce consta antrenamentul tau si de-abia dupa asta poti primi o recomandare de suplimente ;)
http://www.suplimente-online.ro
Nu dau sfaturi in privat. Cine are intrebari sa le adreseze aici, pe forum.
CONSULTANT

Postby wolverine » 04 Oct 2008, 19:33

in primul rand multam fain k te-ai oprit sa imi raspunzi...sala de 3 ori pe saptamana...iar 90 de kg...cu un strat relativ redus de grasime...nu de competitii dar acolo...oricum, grasimea o rezolv prin alimentatie si efort aerob...ma interesa partea cu suplimentele in cuantulul precizat...multam de atentie!
wolverine

Postby CONSULTANT » 05 Oct 2008, 11:21

Pai ai nevoie de o proteina din zer si niste glutamina. Poti lua de asemenea si tribulus terrestris. Insa nu te incadrezi in bugetul mentionat de tine. O proteina buna ajunge cam 100-120 lei / 1kg si te tine o luna numai daca iei o portie pe zi, insa e putin. Ar trebui sa iei 2 portii pe zi dimineata la trezire si alte 2 portii imediat dupa antrenament sau dupa-amiaza, intre masa de pranz si cea de seara. Glutamina ar trebui sa iei 15-20 g/zi (costa cam 200 lei / 1kg).
CONSULTANT

Postby wolverine » 05 Oct 2008, 21:48

am uitat sa precizez....glutamina, creatina monohidrat si megaminerale am deja luate...ramaneam deci la suplimente
wolverine

Postby CONSULTANT » 05 Oct 2008, 22:28

Pai astea ce sunt? Nasturi ???
CONSULTANT

Postby wolverine » 16 Oct 2008, 20:53

pentru cei un pic mai grei de cap ii rog sa citeasca ce am scris la inceput..stiu si eu ce sunt creatina si glutamina..am spus insa k ma intereseaza suplimente iar costul lor sa nu depaseasca 120 ron..si am spus sa nu includa aici glutamina si creatina, pentru k acestea doua le calculez separat k sa nu zic k le primesc mok..deci suplimente de 120 ron, fara a include printre ele creatina si glutamina
wolverine

Postby CONSULTANT » 16 Oct 2008, 21:18

wolverine wrote:pentru cei un pic mai grei de cap ii rog sa citeasca ce am scris la inceput

Eu as spune sa mai citesti tu o data, si inca o data, si inca o data, pana realizezi ce ai scris. Ai scris asa: "glutamina, creatina monohidrat si megaminerale am deja luate...ramaneam deci la suplimente"

Tradus vine cam asa: glutamina, creatina si minerale am deja, deci vreau doar suplimente. E ca si cum ai spune: am deja un renault si un volvo, deci vreau un automobil. Iti suna romaneste? Daca da, iti sugerez sa mai treci putin pe la scoala si dupa aia sa postezi jigniri pe forum.
CONSULTANT

Return to General