Problema

Scrieti aici ceea ce nu puteti incadra la nici un alt forum.

Moderator: CONSULTANT

Problema

Postby Andrei » 04 Jul 2008, 15:31

Buna ziua imi puteti spune va rog de ce se zice ca sportivii( mai ales culturistii ) ar fi predispusi bolilor de inima mai ales hipertensiune?Ms
Andrei

Re: Problema

Postby skippy » 05 Jul 2008, 06:39

curios, eu stiam ca din contra, nu au aceste tipuri de boala
skippy

Postby CONSULTANT » 05 Jul 2008, 12:49

Da, si eu stiu exact la fel: sportivii sunt mai sanatosi decat persoanele care nu practica sport.
http://www.suplimente-online.ro
Nu dau sfaturi in privat. Cine are intrebari sa le adreseze aici, pe forum.
CONSULTANT

Postby rossenrot » 15 Jul 2008, 20:31

deci acum am inceput sa merg la sala si dupa o zi am dureri musculare extraordinar de mari...abia reusesc sa ma misc...care ar putea fi problema? am inceput prea tare antrenamentele?
rossenrot

Postby CONSULTANT » 15 Jul 2008, 20:46

E perfect normal sa ai febra musculara. Muschii au fost supusi unui efort mult mai mare decat cel cu care erau obisnuiti, distrugandu-se celulele musculare.
Febra va tine 5-7 zile si, contrar opiniei f des intalnite "da-i in cap" sau "cui pe cui se scoate", nu este indicat sa se continue antrenamentul in aceasta perioada. Consuma un concentrat proteic si un antioxidant pentru a grabi refacerea. Asteapta pana te refaci complet si reia antrenamentul, dar ia-o usurel, cu greutati mai mici si lucreaza timp de o luna toate grupele de muschi la un antrenament, cate 1-2 exercitii pt fiecare grupa. Mareste greutatile progresiv, nu brusc. Nu vei ajunge sa ai un corp de invidiat peste noapte. Acest lucru necesita timp! Succes!
CONSULTANT

Postby skippy » 15 Jul 2008, 21:46

dupa cum a spus si Muscle Fitnes problema ta e 'febra musculara' dar daca esti la capitolul de nu stii ce e febra musculara mai ai FOARTE mult de invatat, te sfatuiesc sa citesti mult pe diverse forumuri , mult succesc
skippy

Postby rossenrot » 16 Jul 2008, 11:36

stiu ce e aia o febra musculara ca nu sunt retardat...dar repet e 1 adica acum a fost a 2a ZI de antrenament si mi-au aparut si pete mici de culoare mov pe biceps ( oare si aia ii tot de la febra musculara? ) ceea ce m-a pus pe ganduri.. :?:
rossenrot

Postby CONSULTANT » 16 Jul 2008, 13:07

Hmmm ... pete mici de culoare mov? Singura explicatie care imi vine acum ar fi ca s-au spart niste vase de sange. Sau poate o toxi-infectie alimentara. Nu te mai du la sala pana iti trece febra si vezi daca dispar petele.
CONSULTANT

Postby prometeu » 16 Jul 2008, 13:55

Andrei wrote:Buna ziua imi puteti spune va rog de ce se zice ca sportivii( mai ales culturistii ) ar fi predispusi bolilor de inima mai ales hipertensiune?Ms

Nu sunt predispusi hipertensiunii. Facand sport se imbunatateste circulatia sanguina, dar nu se mareste tensiunea. Sportul nu are decat efecte benefice, atat pt corp, cat si pt minte.
prometeu

Return to General