Massive Whey Gainer sau Gfx 8?

Moderator: CONSULTANT

Massive Whey Gainer sau Gfx 8?

Postby skippy » 08 May 2008, 11:21

Salutare tuturor, am 22 de ani, 173 si 58 Kg, care credeti ca ar fi mai bun pentru mine dintre Massive Whey Gainer sau Gfx 8? La pret mai convenabil ai iesi cu Gfx, iar in Massive Whey Gainer nu prea am incredere ca vad ca nu contine decat proteine si carbohidrati, de acest fel am mai folosit N-Large2 care nu a ost bun de nimik
deci rog pe cei cu experienta si p cei care au folosit aceste produse sa ma ajute...
skippy

Re: Massive Whey Gainer sau Gfx 8?

Postby prometeu » 08 May 2008, 20:11

skippy wrote:Salutare tuturor, am 22 de ani, 173 si 58 Kg, care credeti ca ar fi mai bun pentru mine dintre Massive Whey Gainer sau Gfx 8? La pret mai convenabil ai iesi cu Gfx, iar in Massive Whey Gainer nu prea am incredere ca vad ca nu contine decat proteine si carbohidrati, de acest fel am mai folosit N-Large2 care nu a ost bun de nimik
deci rog pe cei cu experienta si p cei care au folosit aceste produse sa ma ajute...

Am postat si la topicul Pronutrition: am folosit suplimente de la Pronutrition si eram multumit, dar in ultimul timp s-au prostit tare. Gfx-ul ma baloneaza f mult acum si inainte era ok.
De ce spui ca massive whey gainer are doar proteine si carbohidrati si nu e bun? Mai intai, are aminoacizi peptide, iar carbohidratii sunt complecsi, nu simpli.
Pe portie, massive whey gainer are 14 g de BCAA, fata de 9 g ale GFX-ului. Raportul proteine/carbohidrati al MWG este 1/1.8, fata de 1/0.9 la gfx. Pt a lua in greutate, raportul optim este de 1/2. Gfx-ul are si creatina, care nu face decat sa retina apa in muschi. Cum nu te mai duci la sala, cum slabesti. Si inca ceva extrem de important: nu vad nici o vitamina in gfx. De ce? Vitaminele sunt extraordinar de importante. Dar MWG are si vitamine, si minerale. Si, ca pret, e mai scump cu 20 lei. Mare scofala 20 lei. Dar calitatea???
Din cate am vazut pe site-ul ultimatenutrition.com.ro, au produse destul de bune. Intr-adevar, unele sunt cam scumpe pt buzunarul meu, dar cred ca fac banii. Mai spunea cineva ca e f multumit de muscle juice, insa mi se pare mult mai bun massive whey gainer.
prometeu

Postby prometeu » 08 May 2008, 20:13

skippy wrote:Salutare tuturor, am 22 de ani, 173 si 58 Kg, care credeti ca ar fi mai bun pentru mine dintre Massive Whey Gainer sau Gfx 8? La pret mai convenabil ai iesi cu Gfx, iar in Massive Whey Gainer nu prea am incredere ca vad ca nu contine decat proteine si carbohidrati, de acest fel am mai folosit N-Large2 care nu a ost bun de nimik

PS: ai gresit topicul ... aici se vb despre optimum nutrition ... massive whey gainer e de la ultimate nutrition .... cam toate suplimente astea au "nutrition" in denumirea, bata-le vina :))
prometeu

Postby skippy » 09 May 2008, 10:07

da am observat si eu ca am postat gresit..dar firmele au denumirea cam la fel...scuze de greseala, promit ca pe viitor voi fi mai atent, as mai avea o intrebare: este diferenta asa mare intre MWG si Muscle Juice?, pentru ca pretul este foarte diferit si din ce-am citit eu pe situl lor nu prea am observat o diferenta de compozitie intre ele fapt pentru care nu stiu de ce e cu mult mai scump MWG....si daca iau MWG il mai combin cu ceva?
skippy

Postby prometeu » 09 May 2008, 21:11

Da, diferenta este destul de mare. Mai intai, muscle juice iti asigura 55 g proteine la o portie, portia avand 250 g. MWG iti asigura tot 55 g proteine, dar intr-o portie de 165 g, deci raportul proteine/carbohidrati este mai bun in cazul MWG. De asemenea, MWG are mai mult BCAA pe suta de grame decat MJ ... si MWG mai are si vitamine si minerale. ;)
prometeu

Postby skippy » 10 May 2008, 06:19

aha, dupa cum il lauda toata lumea am sa-l incerc si eu....dar din cauza bugetului nu imi permit decat sa iau o portie pe zi (dupa antrenament), in asa conditii mai trebuie sa ma astept la ceva de la el? sau ca sa aiba efect trebuie neaparat 2 porti?
skippy

Postby prometeu » 10 May 2008, 16:11

Vei avea rezultate bune daca iei o portie pe zi. In zilele cu antrenament sa iei portia imediat dupa antrenament, iar in zilele de repaus sa o iei dimineata, imediat cum te trezesti.
Daca iei 2 portii pe zi rezultatele sunt ... extreme, as putea spune. Sincer, cred ca o portie pe zi e suficient, in conditiile in care te alimentezi corespunzator. Iti dai seama ca producatorii ti-ar spune sa iei si 10 portii pe zi, numai sa vanda cat mai mult, nu? :D
prometeu

Postby skippy » 10 May 2008, 23:06

da, stiu cum e cu producatori astia....ms mult de raspunsuri....o sa incerc produsul, dupa cum l-ai laudat tu nu am cum sa dau gresi cu el :D
skippy

Postby CONSULTANT » 11 May 2008, 11:29

Indiferent cine lauda un produs, sa stii ca aceste suplimente actioneaza diferit in cazul organismelor diferite. De exemplu, eu ma impac f bine cu NO-Xplode, dar stiu pe altii care nu au simtit nimic cand l-au luat sau li s-a facut greata.
La fel, stiu 2-3 persoane care sunt f multumiti de IsoCool de la Ultimate Nutrition. Am incercat si eu, dar mi s-a facut rau de la prima portie :(
Deci, trb sa vezi TU cum te impaci cu el ;)
http://www.suplimente-online.ro
Nu dau sfaturi in privat. Cine are intrebari sa le adreseze aici, pe forum.
CONSULTANT

Return to Suplimente Ultimate Nutrition