skippy wrote:Salutare tuturor, am 22 de ani, 173 si 58 Kg, care credeti ca ar fi mai bun pentru mine dintre Massive Whey Gainer sau Gfx 8? La pret mai convenabil ai iesi cu Gfx, iar in Massive Whey Gainer nu prea am incredere ca vad ca nu contine decat proteine si carbohidrati, de acest fel am mai folosit N-Large2 care nu a ost bun de nimik
deci rog pe cei cu experienta si p cei care au folosit aceste produse sa ma ajute...
Am postat si la topicul Pronutrition: am folosit suplimente de la Pronutrition si eram multumit, dar in ultimul timp s-au prostit tare. Gfx-ul ma baloneaza f mult acum si inainte era ok.
De ce spui ca massive whey gainer are doar proteine si carbohidrati si nu e bun? Mai intai, are aminoacizi peptide, iar carbohidratii sunt complecsi, nu simpli.
Pe portie, massive whey gainer are 14 g de BCAA, fata de 9 g ale GFX-ului. Raportul proteine/carbohidrati al MWG este 1/1.8, fata de 1/0.9 la gfx. Pt a lua in greutate, raportul optim este de 1/2. Gfx-ul are si creatina, care nu face decat sa retina apa in muschi. Cum nu te mai duci la sala, cum slabesti. Si inca ceva extrem de important: nu vad nici o vitamina in gfx. De ce? Vitaminele sunt extraordinar de importante. Dar MWG are si vitamine, si minerale. Si, ca pret, e mai scump cu 20 lei. Mare scofala 20 lei. Dar calitatea???
Din cate am vazut pe site-ul ultimatenutrition.com.ro, au produse destul de bune. Intr-adevar, unele sunt cam scumpe pt buzunarul meu, dar cred ca fac banii. Mai spunea cineva ca e f multumit de muscle juice, insa mi se pare mult mai bun massive whey gainer.