Medic

Scrieti aici ceea ce nu puteti incadra la nici un alt forum.

Moderator: CONSULTANT

Medic

Postby Andrei » 18 May 2008, 14:45

Buna ziua am 20 ani fac sala de aprox 2 ani dar as vrea sa stiu ceva un doctor endocrinolog mi-a zis sa nu iau suplimente de la sala pe baza de aminoacizi sau pudre proteice sau creatina ca ma dereglez hormonal ,greseste doamna si confunda suplimentele cu stero dar ma gandesc ca un cadru medical sa nu stie sa faca diferenta intre stero si suplimente mi se pare absurd si nus ce sa zic dvs ce ziceti are vreun sambure de adevar in ceea ce zice? :roll:
Andrei

Re: Medic

Postby CONSULTANT » 18 May 2008, 15:13

A spus sa nu iei suplimente sau sa nu iei suplimente de la sala???
http://www.suplimente-online.ro
Nu dau sfaturi in privat. Cine are intrebari sa le adreseze aici, pe forum.
CONSULTANT

Postby prometeu » 18 May 2008, 15:33

Andrei wrote:Buna ziua am 20 ani fac sala de aprox 2 ani dar as vrea sa stiu ceva un doctor endocrinolog mi-a zis sa nu iau suplimente de la sala pe baza de aminoacizi sau pudre proteice sau creatina ca ma dereglez hormonal ,greseste doamna si confunda suplimentele cu stero dar ma gandesc ca un cadru medical sa nu stie sa faca diferenta intre stero si suplimente mi se pare absurd si nus ce sa zic dvs ce ziceti are vreun sambure de adevar in ceea ce zice? :roll:

eu zic ca atat timp aceste suplimente sunt aprobate de ministerul sanatatii, inseamna ca nu au efecte negative. Probabil ca d-na doctor confunda proteinele cu steroizii.
prometeu

Postby Madu » 18 May 2008, 20:10

Cate suplimente gasesti aprobate de Minister ?
Aminoacizii si proteinele sunt clar inofensive ! Cate despre creatina .... ;)
Eram si eu foarte disperat de intrebarile astea . Mi-am zis ca omul care mi le vinde nu o sa-mi zica niciodata ca dauneaza , asa ca am incercat la farmacie , medicul de familie ..etc. Raspunsul a fost cel de mai sus !
Madu

Postby walmarc04 » 14 Jul 2008, 16:00

Cred ca,totusi cineva le verifica inainte de a fi vandute.Nu?Sincer pana acum nu mia fost "rau" de la suplimentele inghitite.Pe vremuri cand aveam probleme cu alcoolul stiu ca ,luam si cate 6-8 capsule de spirulina odata,si de 2-3 ori pe zi+alte suplimente de care nu imi amintesc acum.Sevrajul era cel mai rau,hotarit sa renunt la alc.consumam cam tot ce imi pica in mana,mai putin chimicale.Acest magazin l-am gasit intamplator,si pana acum nu am avut probleme.Daca nu am murit cand beam vinul(tuica,coniac etc.) cu borcanul,sticla,damigeana ,ma gandesc ca nu o sa ma imbolnavesc de la o masura de proteine.Si oricum dupa cate vad,aceste produse nu provoaca dependenta,sevraj,asa ca din cand in cand putem sa luam si cate o pauza.Lucru recomandat chiar si de catre producatori.
walmarc04

Postby skippy » 14 Jul 2008, 16:28

eu zic sa iei linistit aceste suplimente
eu zic ca mai bine te-ai feri de: cipsuri, viva si alte prosti care sunt pline de E-uri, sa nu uitam ca pana si pui de cumparat sunt plini de chimicale, asa ca inca cateva E-uri in plus nu strica :D
skippy

Return to General