Efecte negative Nitro-tech ?

Moderator: CONSULTANT

Efecte negative Nitro-tech ?

Postby Andrei » 05 May 2008, 01:06

Buna seara am o mare nelamurire si anume Nitro-tech este intradevar sigur pentru sanatate adica nu are nici un fel de efecte negative aspura ficatului ,inimii sau a mai stiu io ce sa nu ma intelegeti gresit stiu ce este un supliment proteic si sunt de acord cu ele dar acesta mi se pare cam puternic zic eu este de 24 de ori mai puternic decat zerul totusi aici e ceva din cate stiu zerul e cea mai buna proteina iar nitro-tech e de 24 de ori zic ei nus cat e de adevarat , deci este 100% sigur la banii pe care ii dau pe el si sa patesc si ceva dupa ca nu o sa mio iert niciodata sa dau bani pe ceva ce o sa imi creeze probleme de sanatate ce ziceti este intredevar sigur a fost verificat de ceva institutie a sanatatii sau nu cred intra pe piata asa doar? ma sperie faptul si ca zice ca ar putea cauza blocarea esofagului , sufoc sau dureri de piept e ceva ce nu trebuie sa iti cauzeze un supliment proteic Nitro-tech de ce poate provoca asa ceva ? Nitroxen si Insulogen asta nu e un fel de stero legal? va spun eu multa lume ar cumpara acest produs daca ar sti ca e sigur am citit si pe forumurile americane ca oamenii sunt cam speriati de acest produs dar si de altele de la Muscletech poate se face o reclama cam prea exagerata la ele si asta lear scadea vanzarile sunt convins de asta ,deci ma puteti lamuri si pe mine in aceasta problema e sau nu sigur pentru sanatate ? a si 2 creatina are rol de stimulare a muschiului cardiac la fel ca si L-carnitina ?deci creatina nu e buna pentru hipertensiune usoara?
Andrei

Re: Efecte negative Nitro-tech ?

Postby CONSULTANT » 05 May 2008, 20:32

Andrei wrote:Buna seara am o mare nelamurire si anume Nitro-tech este intradevar sigur pentru sanatate adica nu are nici un fel de efecte negative aspura ficatului ,inimii sau a mai stiu io ce sa nu ma intelegeti gresit stiu ce este un supliment proteic si sunt de acord cu ele dar acesta mi se pare cam puternic zic eu este de 24 de ori mai puternic decat zerul totusi aici e ceva din cate stiu zerul e cea mai buna proteina iar nitro-tech e de 24 de ori zic ei nus cat e de adevarat , deci este 100% sigur la banii pe care ii dau pe el si sa patesc si ceva dupa ca nu o sa mio iert niciodata sa dau bani pe ceva ce o sa imi creeze probleme de sanatate ce ziceti este intredevar sigur a fost verificat de ceva institutie a sanatatii sau nu cred intra pe piata asa doar? ma sperie faptul si ca zice ca ar putea cauza blocarea esofagului , sufoc sau dureri de piept e ceva ce nu trebuie sa iti cauzeze un supliment proteic Nitro-tech de ce poate provoca asa ceva ? Nitroxen si Insulogen asta nu e un fel de stero legal? va spun eu multa lume ar cumpara acest produs daca ar sti ca e sigur am citit si pe forumurile americane ca oamenii sunt cam speriati de acest produs dar si de altele de la Muscletech poate se face o reclama cam prea exagerata la ele si asta lear scadea vanzarile sunt convins de asta ,deci ma puteti lamuri si pe mine in aceasta problema e sau nu sigur pentru sanatate ? a si 2 creatina are rol de stimulare a muschiului cardiac la fel ca si L-carnitina ?deci creatina nu e buna pentru hipertensiune usoara?

1: referitor la faptul ca nitrotech este de 24 ori mai puternic decat proteina din zer: cei de la muscletech au facut un studiu: au luat mai multe persoane, le-au pus sa faca exercitii sub observatie si, in timp ce unii luau proteina din zer, ceilalti luau Nitro tech. Ca rezultat, l-au luat pe unul din cei care au folosit Nitro tech (cel cu cele mai bune rezultate) si l-au comparat cu cel mai slab din restul grupului. Si uite asa a reiesit ca este de 24 de ori mai puternic. de fapt, este "de pana la 24 ori mai puternic" ... adica asta e maximul. dar majoritatea oamenilor probabil ca-l vom considera mai bun si atat :)
Nu te nelinisti, suplimentele astea sunt verificate de mai multe institutii si in SUA, unde sunt produse, precum si in fiecare tara in care se comercializeaza. Insa, concetratele proteice pot dauna ficatului si rinichilor daca iei mai mult decat poti duce. Adica sa nu te apuci sa bagi cate 150-200 g proteine in tine pe zi, ca sigur vei avea probleme. Nitro Tech este exact ce ai spus :un supliment alimentar", menit sa SUPLIMENTEZE alimentatia ta, nu s-o inlocuiasca. Deci, ia 2-4 portii de NitroTech pe zi si nu vei pati nimic.

2. Atentionarea cu sufocarea e pusa acolo ca asa sunt obligati. Am folosit multe concentrate proteice si-ti pot spune ca Nitro Tech este printre putinele care se dizolva super bine si repede. Insa trebuie sa folosesti o cantitate suficienta de lichid, altfel ... il faci ca o crema si .... si cu o crema de ciocolata mai groasa te poti ineca, nu? ;)

3. Nu stiu ce sa spun despre insulogen si Nitroxen. Iti pot spune insa ca ceea ce nu este legal intr-o tara in mod sigur este legal in 10 alte tari. Adica in celelalte tari nu sunt oameni? Aia sunt animale? Nu, totul tine de cineva care se crede destept si care ia hotararile astea: asta e interzis, asta e permis etc. De exemplu, Red Bull e f bun, nu? In special cu vodka sau whisky ;). Dar in Franta este interzis, deoarece contine taurina. Da, ai citit bine: taurina este interzisa in Franta, dar se consuma fara probleme in peste 95% din tari. Asa e si cu acesti "steroizi legali". I wouldn't worry 'bout it!

4. Nu stiu ce sa-ti spun in legatura cu creatina si L-carnitina. Sincer, nu stiu si nu vreau sa te informez gresit.

Numai bine!
http://www.suplimente-online.ro
Nu dau sfaturi in privat. Cine are intrebari sa le adreseze aici, pe forum.
CONSULTANT

Postby Andrei » 06 May 2008, 00:29

Ok am inteles acum Multumesc deci o sa imi iau o cutie sa vad cum e dar ce ati vrut sa spuneti cu 150-200 de g de proteina ? ma gandesc ca vati referit sa nu iau atatea dintr-un concentrat proteic nu? adica iau de 2 ori pe zi nitro-tech sa zicem care are cam 40 de g si mai iau inca 140=180 din mancare asta e mult imi dauneaza ? am 85 de kg cate g de proteina pe zi imi recomandati?
Andrei

Postby Andrei » 06 May 2008, 00:29

Aa Multumesc :D
Andrei

Postby CONSULTANT » 06 May 2008, 20:19

Andrei wrote:Ok am inteles acum Multumesc deci o sa imi iau o cutie sa vad cum e dar ce ati vrut sa spuneti cu 150-200 de g de proteina ? ma gandesc ca vati referit sa nu iau atatea dintr-un concentrat proteic nu? adica iau de 2 ori pe zi nitro-tech sa zicem care are cam 40 de g si mai iau inca 140=180 din mancare asta e mult imi dauneaza ? am 85 de kg cate g de proteina pe zi imi recomandati?

Cresterea musculara se declanseaza de la 2 - 2.5 g de proteine pe zi pe kg corp. Deci tie ti-ar trebui cca 200 g proteine pe zi. 120-140 din mancare si 60-80 din suplimente. O portie de Nitro Tech are 22 g proteine, deci ti-ar trebui cam 4 portii, impartite in 2 serviri: una dimineata, imediat dupa trezire, iar cealalta imediat dupa antrenament (sau dupamaiaza, intre mese, daca nu este ziua cu antrenament) ;)
http://www.suplimente-online.ro
Nu dau sfaturi in privat. Cine are intrebari sa le adreseze aici, pe forum.
CONSULTANT

Postby prometeu » 18 May 2008, 15:37

Nitro Tech este o proteina destul de puternica. Muscletech foloseste in produsele lor f multe amestecuri patentate si nu stii ce se afla in ele, ca baietii nu spun. Oricum, am folosit si eu nitrotech si e super tare!
prometeu

Return to Suplimente MuscleTech