Moderator: CONSULTANT
Andrei wrote:Buna seara am o mare nelamurire si anume Nitro-tech este intradevar sigur pentru sanatate adica nu are nici un fel de efecte negative aspura ficatului ,inimii sau a mai stiu io ce sa nu ma intelegeti gresit stiu ce este un supliment proteic si sunt de acord cu ele dar acesta mi se pare cam puternic zic eu este de 24 de ori mai puternic decat zerul totusi aici e ceva din cate stiu zerul e cea mai buna proteina iar nitro-tech e de 24 de ori zic ei nus cat e de adevarat , deci este 100% sigur la banii pe care ii dau pe el si sa patesc si ceva dupa ca nu o sa mio iert niciodata sa dau bani pe ceva ce o sa imi creeze probleme de sanatate ce ziceti este intredevar sigur a fost verificat de ceva institutie a sanatatii sau nu cred intra pe piata asa doar? ma sperie faptul si ca zice ca ar putea cauza blocarea esofagului , sufoc sau dureri de piept e ceva ce nu trebuie sa iti cauzeze un supliment proteic Nitro-tech de ce poate provoca asa ceva ? Nitroxen si Insulogen asta nu e un fel de stero legal? va spun eu multa lume ar cumpara acest produs daca ar sti ca e sigur am citit si pe forumurile americane ca oamenii sunt cam speriati de acest produs dar si de altele de la Muscletech poate se face o reclama cam prea exagerata la ele si asta lear scadea vanzarile sunt convins de asta ,deci ma puteti lamuri si pe mine in aceasta problema e sau nu sigur pentru sanatate ? a si 2 creatina are rol de stimulare a muschiului cardiac la fel ca si L-carnitina ?deci creatina nu e buna pentru hipertensiune usoara?
Andrei wrote:Ok am inteles acum Multumesc deci o sa imi iau o cutie sa vad cum e dar ce ati vrut sa spuneti cu 150-200 de g de proteina ? ma gandesc ca vati referit sa nu iau atatea dintr-un concentrat proteic nu? adica iau de 2 ori pe zi nitro-tech sa zicem care are cam 40 de g si mai iau inca 140=180 din mancare asta e mult imi dauneaza ? am 85 de kg cate g de proteina pe zi imi recomandati?
Return to Suplimente MuscleTech
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests