by CONSULTANT » 10 Jul 2008, 18:55
Avand in vedere raportul greutate/inaltime pe care il ai, ai nevoie sa mai pui vreo 15 kg. Deci, e clar ca ai nevoie de un gainer. Vrei neaparat si Omega 3 (e f bun suplimentul), iti trebuie neaparat un complex de vitamine si minerale (ex: Daily Complete Formula, Animal Pack etc).
Ca sa te incadrezi in buget, poti lua Storm (are raportul pret/calitate bun), Muscle Juice, Daily Complete, Omega 3 si o glutamine (iti recomand glutamina de la Prolab sau Ultimate Nutrition).
Ca dozaj ar veni asa:
Storm: Dupa ce spun cei de la universal, ar trebui sa iei o masura inainte de antrenament si o masura dupa antrenament. Eu as spune sa iei doar o masura inainte de antrenament si, daca nu esti multumit de efecte, sa incerci sa iei 2 masuri inainte de sala. Asta inseamna cam 40 de serviri. La 3 antrenamente/saptamana iti ajunge cam 3 luni. Deci, pe luna, ar veni cam 30 lei.
Muscle Juice, la greutatea ta, iti recomand sa iei 2 portii pe zi. pare f mult 500 g praf/zi, insa esti f slab si ai nevoie sa iei in greutate. Acum nu stiu, datorita programului tau de lucru, cum e mai bine sa iei. Insa o portie sa o iei imediat dupa antrenament, iar cealalta ar trebui dimi9neata, la trezire. Insa la tine dimineata e la culcare, din cauza programului. Vezi si tu cum iti convine mai mult. Deci 375 g/zi (media) inmultit cu 30 zile (MJ sa iei 2 portii/zi in zilele cu antrenament si o portie/zi in zilele fara antrenament ... asa mai faci o economie la banuti, ca sa te incadrezi in buget)) inseamna 11.250 kg / luna. Adica 2 galeti de 6 kg fiecare, adica cam 360 lei/luna.
Omega 3 iti ajunge un flacon pt o luna, adica 19 lei / luna.
Daily Complete te costa 48 lei / luna.
Glutamina de la Prolab, daca iei 5 g dupa antrenament, te costa cam 15 lei / luna.
In total, la ce ti-am zis eu, ajungi la 475 lei / luna. Daca e prea mult pt bugetul tau, poti renunta sa iei 2 portii / zi de muscle juice si iei doar o portie. Si atunci, in loc de 360 lei, te costa 240 lei. Deci totalul pe luna ajunge la 355 lei.
Numai vezi ca e nasol tare cu odihna la tine. Daca nu te odihnesti si te alimentezi corespunzator, rezultatele vor fi diminuate.