Muscle Juice!!!

Moderator: CONSULTANT

Muscle Juice!!!

Postby skippy » 08 Jul 2008, 14:19

In sfarsit m-am hotarat sa incerc si eu Muscle Juice, dupa atatea pareri NUMAI DE BINE ma convins ca merita sa incerc, acum am intampinat urmatoarele probleme:
1. pe prospect se recomanda a se administra 2 porti pe zi (2x250g), una inainte cu 30 de min de antrenament si una imediat dupa, antrenamentul meu dureaza cam 40 min, mi se pare FOARTE MULT sa iau in o ora si jumate 500g de praf
2. m-am gandit ca sa impart cele 500g in 4 porti pe zi 4x125g dar asa nu are decat vreo 20 g de proteina pe portie
Va rog sa ma sfatuiti ce sa fac, cum sa-l administrez cel mai corect, etc...
skippy

Re: Muscle Juice!!!

Postby CONSULTANT » 08 Jul 2008, 16:45

Producatorii spun sa iei cat mai mult ca sa vanda ei cat mai mult. Intr-adevar, 500 g de praf pe zi este f mult. Ei spun sa iei o portie inainte de antrenament ca sa ai energie (deoarece o portie contine multi carbohidrati, sursa f buna de energie). Poti lua doar o portie pe zi, dupa antrenament si, inainte de antrenament, sa iei un preworkout (NO-Xplode, Horse Power, Super Pump, Nano Vapor etc).
Daca nu vrei sa iei preworkout, poti lua doar o portie de Muscle Juice pe zi, imediat dupa antrenament. De asemenea, inainte de antrenament, poti lua o portie de carbohidrati complecsi. Ex: Pure Muscle Carbs, Carb Component etc.
http://www.suplimente-online.ro
Nu dau sfaturi in privat. Cine are intrebari sa le adreseze aici, pe forum.
CONSULTANT

Postby skippy » 09 Jul 2008, 17:01

crezi ca ar fi buna combinatia asta: Storm, Muscle Juice, Carb Component, Daily Complete Formula?
daca nu este buna astept din parte ta o combinatie buna, ms
skippy

Postby CONSULTANT » 09 Jul 2008, 22:01

Mai intai, cred ca sunt alegeri mai bune decat Storm. No-Xplode de exemplu. Insa e putin mai scump. De fapt, e cam dublu la pret :)
Nu iti recomand sa iei Muscle Juice in acelasi timp cu Carb Component deoarece MJ contine multi carbohidrati, iar Carb Component este un concentrat de carbohidrati complecsi. Daca le iei pe amandoua in acelasi timp, vei introduce in organism f multi carbohidrati, pe care ii poti lua f usor si din alimentatie. Daily Complete Formula este un produs f bun, care se poate lua impreuna cu orice supliment.
Acum, pt o recomandare buna, te rog sa spui ce varsta ai, inaltimea, greutatea si de cat timp faci sala. De asemenea, ce urmaresti sa obtii de la antrenamente? Forta, masa, definire, slabire???
CONSULTANT

Postby skippy » 10 Jul 2008, 11:28

pff..am incercat aseara sa postez dar nu mergea situl 8-)
Storm l-am ales deoarece am folosit in trecut creatina monohidrat si nu am avut rezultate...si asta am inteles ca are 4 tipuri de creatina plus alte subs, despre mine: am 22 de ani, 173 cm inaltime si 56 Kg faca sala de vreo 4 ani dar cu intreruperi foarte mari, fara alimentatie adecvata, odihna..etc (deci mai bine nu ii luam in calcul) :roll:
Acum trag in forta de 4 luni cu rezultate acceptabile (pt 4 luni), acum te rog pe tine sa-mi faci si mie o recomadare buna pentru mine, bugetul meu este 350/400 ron pe luna, as vrea ca in combinatie sa-mi bagi si Omega 3 de la UN ca am auzit ca este foarte bun si este si ieftin
Acum vreau sa mai mentionez ceva: lucrez la o firma de paza si sunt numai in ture de noapte, ex: luni de munca, marti liber, miercuri de munca si tot asa o noapte da una nu
am specificat lucrul asta deoarece nu ma odihnesc in fiecare noapte 8 ore, cand sunt de munca mai 'fur' cateva ore de somn dar astea variaza de la tura la tura, si ma gande-am ce ma sfatuiesti sa fac in cazul asta, exista vreun supliment ceva sau....
te rog mult sa ma ajuti
skippy

Postby CONSULTANT » 10 Jul 2008, 18:55

Avand in vedere raportul greutate/inaltime pe care il ai, ai nevoie sa mai pui vreo 15 kg. Deci, e clar ca ai nevoie de un gainer. Vrei neaparat si Omega 3 (e f bun suplimentul), iti trebuie neaparat un complex de vitamine si minerale (ex: Daily Complete Formula, Animal Pack etc).
Ca sa te incadrezi in buget, poti lua Storm (are raportul pret/calitate bun), Muscle Juice, Daily Complete, Omega 3 si o glutamine (iti recomand glutamina de la Prolab sau Ultimate Nutrition).
Ca dozaj ar veni asa:
Storm: Dupa ce spun cei de la universal, ar trebui sa iei o masura inainte de antrenament si o masura dupa antrenament. Eu as spune sa iei doar o masura inainte de antrenament si, daca nu esti multumit de efecte, sa incerci sa iei 2 masuri inainte de sala. Asta inseamna cam 40 de serviri. La 3 antrenamente/saptamana iti ajunge cam 3 luni. Deci, pe luna, ar veni cam 30 lei.
Muscle Juice, la greutatea ta, iti recomand sa iei 2 portii pe zi. pare f mult 500 g praf/zi, insa esti f slab si ai nevoie sa iei in greutate. Acum nu stiu, datorita programului tau de lucru, cum e mai bine sa iei. Insa o portie sa o iei imediat dupa antrenament, iar cealalta ar trebui dimi9neata, la trezire. Insa la tine dimineata e la culcare, din cauza programului. Vezi si tu cum iti convine mai mult. Deci 375 g/zi (media) inmultit cu 30 zile (MJ sa iei 2 portii/zi in zilele cu antrenament si o portie/zi in zilele fara antrenament ... asa mai faci o economie la banuti, ca sa te incadrezi in buget)) inseamna 11.250 kg / luna. Adica 2 galeti de 6 kg fiecare, adica cam 360 lei/luna.
Omega 3 iti ajunge un flacon pt o luna, adica 19 lei / luna.
Daily Complete te costa 48 lei / luna.
Glutamina de la Prolab, daca iei 5 g dupa antrenament, te costa cam 15 lei / luna.

In total, la ce ti-am zis eu, ajungi la 475 lei / luna. Daca e prea mult pt bugetul tau, poti renunta sa iei 2 portii / zi de muscle juice si iei doar o portie. Si atunci, in loc de 360 lei, te costa 240 lei. Deci totalul pe luna ajunge la 355 lei.

Numai vezi ca e nasol tare cu odihna la tine. Daca nu te odihnesti si te alimentezi corespunzator, rezultatele vor fi diminuate.
CONSULTANT

Postby skippy » 11 Jul 2008, 06:26

Storm: nu iau decat in zilele cu antrenament? eu efectuez 4 antrenamente pe saptamana.....cu Muscle Juice sa vad cum ma descurc sa iau 500 g pe zi, pot imparti aceasta cantitate in 4 porti? in situatia mea care e mai bun Muscle Juice sau Massive Whey Gainer?
iar la vitamine cred ca aleg Animal Pak, este mai scump cu 50 de lei dar imi ajunge 44 de zile si cred ca este mai bun decat Daily, tu ce zici, l-ai incercat?
skippy

Postby CONSULTANT » 11 Jul 2008, 16:57

Am incercat Animal Pak o singura data, acum 1 an, si a fost ok. Numai ca, costa 110 lei, fata de 52 lei Daily. Muscle Juice este f bine daca iei 2 portii pe zi, impartite in 4 reprize. Este chiar de preferat sa iei asa, decat tot odata. In situatia ta, as spune ca MJ ti se potriveste mai bine, chiar daca Massive Whey Gainer este mai bun. Da, nu are rost sa iei matrice de creatina si in zilele in care nu faci antrenament, pt ca va mari retentia de apa in muschi. Foloseste acest preworkout (Storm) doar ca energizant pt sala!
CONSULTANT

Postby skippy » 11 Jul 2008, 21:28

ok, ms frumos....o sa iau combinatia asta si o sa revin cu rezultate..pana atunci numai bine si daca cineva doreste sa mai imi dea niste sfaturi sunt binevenite
skippy

Postby prometeu » 16 Jul 2008, 13:58

Storm are un raport pret/calitate f bun. Insa sa-l iei doar inainte de antrenament, cum a spus si Muscle Fitness, pt ca organismul se va obisnui cu creatina din el si nu vei mai simti efectul atat de bine. Sa-l folosesti 2 luni, dupa care sa faci 1-2 luni pauza.
prometeu

Next

Return to Suplimente Ultimate Nutrition