Hydroxycut Hardcore - MuscleTech

Moderator: CONSULTANT

Hydroxycut Hardcore - MuscleTech

Postby AltsiF4 » 04 Feb 2009, 18:49

Va salut ! Numele meu este Robert , am 15 ani , inaltime = 186 cm , greutate = 79 - 80 kg .
Ma antrenez la sala de 4 luni . Am un program de antrenament bun , odihna suficienta , o alimentatie buna .
Momentan sunt in perioada de masa . Pana la inceputul verii vreau sa acumulez cat mai multa masa posibil insa sunt constient ca pe langa aceasta masa se va mai acumula si ceva grasime . M-am documentat pe internet , am cautat niste arzatoare de grasimi bune care sa ma ajute in ceea ce vreau sa fac . La vara mi-am propus sa incep asa zisa perioada de definire in care am sa tin un regim cu mai putine calorii , am sa fac antrenamente aerobice ( cardio , sacu de box ) si m-am gandit ca un arzator de grasimi bun , puternic mi-ar fi de un real folos .

Arzatoarele de grasimi care mi-au fost recomandate\le-am gasit ca fiind cele mai bune :

1) Hydroxycut Hardcore de la MuscleTech - Pret = 157 RON , 120 capsule
2) Anadrox de la MHP - Pret = 125 RON , 112 capsule
3) Thermogain de la MuscleTech - Pret = 159 RON , 150 capsule
4) Thermonex ephedra free de la BSN - Pret = 129 RON , 120 capsule
5) Xenadrine EFX de la Cytodyne - Pret = 139 RON , 120 capsule
6) Cuts 2 de la ProLab - Pret = 107 RON , 240 capsule
7) Cuts 3 de la ProLab - Pret = 65 RON , 120 capsule

Cam acesta este top 7 al arzatoarelor gasite de mine . Dupa parerea mea astea ar fi cam cele mai bune si cele mai des intalnite\folosite .
Acum intrebarea mea : Care arzator de grasimi din lista de mai sus mi-ati recomanda pentru am atinge scopul la vara ?
Daca stiti vreun alt arzator de grasimi care nu este in lista de mai sus si credeti ca ar fi bun va rog sa imi ziceti si mie :D

Va multumesc pentru ajutor !
AltsiF4

Re: Hydroxycut Hardcore - MuscleTech

Postby prometeu » 06 Feb 2009, 17:41

Xenadrine EFX e f bun, dar mi se pare cam puternic pt varsta ta. Incearca Cuts II de la Prolab.
prometeu

Postby AltsiF4 » 06 Feb 2009, 18:22

prometeu wrote:Xenadrine EFX e f bun, dar mi se pare cam puternic pt varsta ta. Incearca Cuts II de la Prolab.

Nu esti primul care imi da un astfel de sfat . Se pare ca cam asa este la varsta mea sar putea ca Hydroxycut , Xenadrine , Anadrox astea care sunt mai scumpe sunt si cam puternice pentru mine . Totusi daca as lua 20 de zile Hydroxycut la varsta mea cam care ar fi efectele ? Ce sar putea intampla grav ? Banii nu ar fi o problema imi pot permite un Hydroxycut dar nu vreau totusi sa imi creeze probleme as dori sa stiu daca se poate ce efecte negative poate avea daca este administrat de la varsta de 15 ani :D.

Si acum despre Cuts 2 :
Eu la vara planuiesc sa ating greutatea de 85kg in masa apoi sa incep definirea si probabil sa ajung la 76-77 kg fara grasime si apa multa in organism . In 30-40 de zile daca as lua Cuts 2 combinat cu un regim + antrenamente aerobice , cardio , sac de box as avea sanse mari sa dau jos grasimea sa ajung la greutatea mentionata mai sus ? Am auzit multe lucruri bune despre Cuts 2 si pretul pare foarte avantajos sunt tentat sa il aleg dar nu stiu sigur daca in cazul meu isi poate facea treaba bine in 30-40 de zile . Te rog sa am ajuti si iti multumesc pentru sfaturi !

Multumesc anticipat !
AltsiF4

Postby prometeu » 10 Feb 2009, 00:40

Da, produsele mentionate de tine sunt intr-adevar puternice. Posibile efecte secundare ale hydroxycut hardcore ar fi: ameteli, palpitatii, voma, diaree etc. Nu stiu daca in 30-40 de zile cuts 2 te poate ajuta chiar atat de mult pe cat vrei tu, dar sa stii ca e un arzator de grasimi cu un raport pret/calitate destul de bun. Insa la unii poate functiona f bine, iar la tine este poosibil sa nu-si faca efectul. Depinde de organismul fiecaruia. Pana nu incerci nu vei sti cu siguranta!
prometeu

Postby AltsiF4 » 10 Feb 2009, 14:31

prometeu wrote:Da, produsele mentionate de tine sunt intr-adevar puternice. Posibile efecte secundare ale hydroxycut hardcore ar fi: ameteli, palpitatii, voma, diaree etc. Nu stiu daca in 30-40 de zile cuts 2 te poate ajuta chiar atat de mult pe cat vrei tu, dar sa stii ca e un arzator de grasimi cu un raport pret/calitate destul de bun. Insa la unii poate functiona f bine, iar la tine este poosibil sa nu-si faca efectul. Depinde de organismul fiecaruia. Pana nu incerci nu vei sti cu siguranta!

Ok prometeu . Iti multumesc pentru raspunsuri . Am sa imi cumpar cu 1 luna inainte de de vara Cuts 2 120 capsule si incerc . Daca da randament bun mai iau 240 capsule si continui .
Mersi ! Numai bine ! Bafta!
AltsiF4

Return to Suplimente MuscleTech