Ma antrenez la sala de 4 luni . Am un program de antrenament bun , odihna suficienta , o alimentatie buna .
Momentan sunt in perioada de masa . Pana la inceputul verii vreau sa acumulez cat mai multa masa posibil insa sunt constient ca pe langa aceasta masa se va mai acumula si ceva grasime . M-am documentat pe internet , am cautat niste arzatoare de grasimi bune care sa ma ajute in ceea ce vreau sa fac . La vara mi-am propus sa incep asa zisa perioada de definire in care am sa tin un regim cu mai putine calorii , am sa fac antrenamente aerobice ( cardio , sacu de box ) si m-am gandit ca un arzator de grasimi bun , puternic mi-ar fi de un real folos .
Arzatoarele de grasimi care mi-au fost recomandate\le-am gasit ca fiind cele mai bune :
1) Hydroxycut Hardcore de la MuscleTech - Pret = 157 RON , 120 capsule
2) Anadrox de la MHP - Pret = 125 RON , 112 capsule
3) Thermogain de la MuscleTech - Pret = 159 RON , 150 capsule
4) Thermonex ephedra free de la BSN - Pret = 129 RON , 120 capsule
5) Xenadrine EFX de la Cytodyne - Pret = 139 RON , 120 capsule
6) Cuts 2 de la ProLab - Pret = 107 RON , 240 capsule
7) Cuts 3 de la ProLab - Pret = 65 RON , 120 capsule
Cam acesta este top 7 al arzatoarelor gasite de mine . Dupa parerea mea astea ar fi cam cele mai bune si cele mai des intalnite\folosite .
Acum intrebarea mea : Care arzator de grasimi din lista de mai sus mi-ati recomanda pentru am atinge scopul la vara ?
Daca stiti vreun alt arzator de grasimi care nu este in lista de mai sus si credeti ca ar fi bun va rog sa imi ziceti si mie
Va multumesc pentru ajutor !