Help me :)

Scrieti aici ceea ce nu puteti incadra la nici un alt forum.

Moderator: CONSULTANT

Help me :)

Postby Marius05 » 26 May 2008, 19:39

Salut , sunt nou pe-aici si as avea nevoie de ajutor ...

Am 24 de ani si o innaltime de 1.80 iar pana la inceputul anului am avut undeva la 64-65 kg ...niciodata nu am depasit limita aia oricat de mult as manca! si ....mananc foarte mult .
Probema e ca acum am ajuns la 58 KG si nu mai suport .
M-am inscris la sala si vreau sa fac intensiv ...in sensul 6 din 7 zile .
Vreau sa imi cumpar vitamine ...aminoacizi creatina .... ceva pentru crestere corporala efort fizic etc .....

As vrea sa stiu daca ma poate ajuta cineva cu ceva recomandari in limita a 150 lei/luna bani pe suplimente alimentare ....eu m-am gandit sa cumpar dupa cum urmeaza

CreatineProMass Whey Line - Preţ : 76,50 RON 3000g / produs
Amino 2700 - 31,50 RON - flacon 120 tablete

Cum spuneam ...asta am zis sa iau eu ...dar eu le-am ales dupa cat de frumoase sunt in ambalaj ....nu ma pricep nu stiu ce e mai bun nu stiu ce e mai prost ...stiu doar ca vreau vre-o 20 kG pana la sfarsitul anului . ( sau ce putin o cresetere in greutate ...daca 20 kg e mult )

Astept parerile si recomandarile cunoscatorilor , multumesc
Marius05

Re: Help me :)

Postby CONSULTANT » 26 May 2008, 20:43

Nu iti recomand sa faci 6 zile din 7 sala. E prea mult si te vei extenua, mai ales ca nu esti obisbuit cu acest efort prelungit. Incepe cu 3-4 antrenamente/saptamana, timp de 3-4 saptamani, dupa care poti face 5, dar nu mai mult.
Tu ai nevoie de un gainer bun si ieftin ... nu prea exista acesta combinatie, dar poti alege un produs cu raportul pret/calitate f bun. 150 lei pe luna pt suplimente in conditiile in care tu ai asteptarile care le ai e f putin! De asemenea ar mai merge un complex de vitamine si minerale si niste aminoacizi.

La 5 antrenamente/saptamana, daca iei cate 2 portii de gainer pe zi insemana cca 400 g/zi de produs. Adica 12 kg pe luna!!! Numai gainerul te costa minim 400 lei/luna. Sa zicem ca ai lua o singura portie pe zi numai in zilele cu antrenament ... asta inseamna 4,5 kg de gainer pe luna. La aceasta varianta ai urmatoarele optiuni:
Muscle Juice (Ultimate Nutrition) - 4,75 kg - 167 lei
Gigant Pro Mass (Pronutrition) - 5 kg - 146 lei
Super Mass R (Redis) - 4,5 kg - 85 lei
Cam atat. Acum, observatii despre fiecare in parte: redis as spune sa nu iei, daca vrei sa nu arunci banii pe geam. Pronutrition e ok, daca ai noroc si nu cumperi o cutie smenuita, adica cu un strat de lapte praf inauntru, in loc de gainer ;) Ultimate Nutriton, cu muscle juice, as spune ca un raport pret/calitate f bun, insa iti depaseste putin bugetul.

La vitamine si minerale iti recomand:
Daily Complete Formula (Ultimate Nutrition) - 52 lei (180 tablete ... iti ajung exact o luna)
Ultra Mega Pack (Vitalife) - 72 lei (30 pachete cu tablete ... ajunge exact o luna)
Dynamite Pack (Pronutrition) - 60 lei (30 pachete ... ajunge exact o luna)
Raportand la numarul de vitamine si minerale si la cantitatile prezente, as spune ca cel mai bun este Daily Complete Formula ... si e si cel mai ieftin! ;)

Aminoacizi (astia nu trb sa-i iei neaparat, deoarece ai proteine in gainer. Insa daca iei si proteine, si aminoacizi, se asimileaza mai bine). Insa, daca ii iei, sa iei 6 tablete (cam 15 g proteine) dupa antrenament si in zilele fara antrenament sa nu mai eii gainer, dar sa iei 12 tablete de aminoacizi, 6 dimineata, dupa amasa, si 6 seara.
Amino 5000 (Best Body NUtrition) - 325 tablete - 79 lei ... sunt super beton, si la pret, si la concentratia de aminoacizi
Amino 2000 (Prolab) - 325 tablete - 92 lei .... sunt si mai buni decat anteriorii
Whey Amino (California Fitness) - 59 lei parca - au un raport pret/calitate f bun

Deci, vezi tu, daca iei ce este mai bun raportand pretul la calitate, ai avea asa:
Muscle Juice - 167 lei
Daily Complete Formula - 52 lei
Whey Amino - 40 lei (pt o luna)
Total: cca 260 lei/luna. Chiar daca dai jos aminoacizii, tot raman 220 lei/luna!

20 kg in 7 luni nu este mult ... se poate face, dar trebuie sala, alimentatie si suplimente!
http://www.suplimente-online.ro
Nu dau sfaturi in privat. Cine are intrebari sa le adreseze aici, pe forum.
CONSULTANT

Postby Marius05 » 27 May 2008, 00:24

Mersi mult pentru sfaturi am venit si eu acum de la primul antrenament :)
Nu stiu cat de eficient a fost adevarul e ca ma cam dor toate dar cel mai important este ca sunt incantat ...

Acum .... o sa vad eu peste o saptamana :)
Marius05

Postby CONSULTANT » 27 May 2008, 16:06

SUCCES :!:
CONSULTANT

Postby Marius05 » 28 May 2008, 01:52

va multumesc din nou ....
As mai vrea sa spun ca nu vreau sa fac culturism de persormanta sau sa fiu numa pachetele de muschi sa se rupa boata pe mine daca ma loveste cineva .... vreau sa ajung si eu ca omu' la 75 kg ...pt innaltimea mea de 1.80 .

Acum ... ce spui ? sa iau vitaminele din prima zi de sala ( deja e a doua ) ar na ... sau sa astept 1-2 luni si pe urma sa incep sa iau gainere si multivitamine .

Am optat pentru un gainer si ceva multivitamine chiar daca ajung si la 2 mil .... nu e jale consider ca merita investitia ca doar e vorba de mine si comfortul meu .
Marius05

Postby CONSULTANT » 28 May 2008, 21:11

E bine sa incepi de acum. Proteinele mai au si rolul de a grabi recuperearea organismului dupa antrenament, de a potoli durerile musculare etc
CONSULTANT

Postby Marius05 » 03 Jun 2008, 17:23

Salut din nou ... dupa mai multe cugetari si alte cele m-am hotarat sa-mi cumpar milk&egg de la pro nutrition si am mai ramas cu ceva bani asa ca mi-amluat si un flacon de creatine capsules de la pronutrition acum ce as vrea sa stiu ... daca le iau pe amandoua simultan depasesc vre-o doza zilnica recomandata sau e vre-un supradozaj ?

.... Multumesc mult si astept un sfat
Marius05

Postby CONSULTANT » 03 Jun 2008, 22:52

Nu, creatina e una si milk&egg e altceva.
CONSULTANT

Postby Marius05 » 04 Jun 2008, 10:17

spune-mi si mie te rog cum sa amestec milk&egg il fac cu lapte scrie pe ambalaj 60 g / portie = 2 cupe

dar nu scrie cu cat lapte ....eu il fac cu 330 ml lapte dar e gros ... asa trebuie sa fie sau e mai bine sa il fac cu 500 ml ?
Marius05

Postby CONSULTANT » 04 Jun 2008, 17:04

Pui lichid in functie de cat de gros vrei sa fie amestecul.
CONSULTANT

Next

Return to General