Help me :)

Scrieti aici ceea ce nu puteti incadra la nici un alt forum.

Moderator: CONSULTANT

Re: Help me :)

Postby prometeu » 08 Jun 2008, 22:55

Marius05 wrote:Salut din nou ... dupa mai multe cugetari si alte cele m-am hotarat sa-mi cumpar milk&egg de la pro nutrition si am mai ramas cu ceva bani asa ca mi-amluat si un flacon de creatine capsules de la pronutrition acum ce as vrea sa stiu ... daca le iau pe amandoua simultan depasesc vre-o doza zilnica recomandata sau e vre-un supradozaj ?

.... Multumesc mult si astept un sfat

Ce aveti mai toti cu pronutrition asta? Voi chiar credeti ca cele mai ieftine suplimente dau rezultate bune??? Think again! E ca si cum iti cumperi un logan si speri sa aiba cutie cu 6 viteze, sa prinda suta in 6 secunde si in primii 150.000 km sa nu bagati bani in el. Mai fratilor, trezirea! Voua chiar nu va pasa ce bagati in voi? Lasati ca va veti lamuri voi cu PN, asa cum m-am lamurit si eu, si multi altii!
prometeu

Postby skippy » 09 Jun 2008, 06:14

Si ce ne recomanzi Promateu? :cry:
skippy

Postby prometeu » 09 Jun 2008, 23:50

skippy wrote:Si ce ne recomanzi Prometeu? :cry:

Va recomand suplimente bune, cu renume, de preferinta americane. Americanii sunt total dedicati acestui sport si au o cultura f bogata in ceea ce priveste culturismul. Iar concurenta pe piata producatorilor de suplimente e cea mai acerba din lume. Sunt peste 60 de producatori americani de suplimente nutritive.

Deoarece concurenta este mare, trebuie sa faci produse f bune ca sa te afirmi. Si uite-asa ajungem la nume consacrate: Muscletech, BSN, Prolab etc. Lista e lunga si nu o voi scrie pe toata. Documentati-va si voi putin, ca un producator nu face doar produse bune. Faceti o triere pe categorii de suplimente, faceti un top si vedeti ce produs are cel mai mic raport pret/calitate.

Ex de top la pre-workout, cu preturile de pe http://www.suplimente-online.ro, ca sa nu fac concurenta neloiala :) :

NO-Xplode (BSN) - 189 lei
Horse Power (Ultimate Nutrition) - 156 lei
Nitro Fire (Prolab) - 175 lei
naNO Vapor (Muscletech) - 209 lei
Kick Speed (Best Body Nutrition) - 49 lei
SuperPump 250 (Gaspari Nutrition) - 149 lei ... samd.

Vedeti si voi ce gramaj are fiecare produs, calculati pretul la suta de grame sau la kg, cum va vine mai usor si veti vedea ordinea preturilor. Cititi pareri ale celor ce au incercat aceste produse si va veti putea decide.

Ganditi-va ca e vorba de corpul vostru ... nu bagati toate rahaturile in el, nu va bateti joc de propriul vostru corp!
prometeu

Postby Marius05 » 13 Jun 2008, 01:25

problema e alta .... nu toti avem bani de produse de cea mai buna calitate .
eu sunt foarte slab si ma gandesc , ca am neaparata nevoie de suplimente pentru a incepe.
sincer ... nu stiu ce e mai bun sau ce e mai rau ... am luat ce am vazut cu ochii mei ca ia lumea. am fost la magazin si sun privirile mele 5 persoane au cummparat milk &egg ... am intrebat un baiat acolo care era " cat calu" sa zic asa ... si a fost foarte de treaba sa-mi spuna ca si el tot cu milk&egg a inceput .... acum ce sa cred vazand rezultate pe acel om ....tind sa cred ca nu avea motive sa ma induca in eroare.
Acum ... ce pot sa spun eu este ca merg la sala DE DOAR 3 SAPTAMANI si chiar imi place .... asta nu inseamna ca o sa vreau sa fiu si eu un pachet de muschi ... doamne fereste ...75kg la 1.82cm ai mei ...ma vor multumii ca pe urma sa intretin fara sa mai cresc ! asta vreau eu si nu ma astept sa realizez asta in 3 luni ... daca e nevoie de un an ... atuci un an sa fie. Cat despre suplimente ... o sa renunt la ele cand ma simt destul de puternic sa ma pot baza doar pe alimentatie.
Mananc ... dar eu pur si simplu nu pot manca mult deodata ...incerc sa mananc cat mai des si tot nu pot depasii cele 4 mese pe zi continand lactate multe oua macaroane si carne zilnic. totusi daca ma fortez .... imi vine sa vomit. De aceea cred ca suplimentele pe baza de proteine ce le iau ... ma ajuta .
Ce pot sa spun cert e ca iau milk&egg 1 data pe zi cu 500g lapte ( nu pot sa beau doua porti pt ca e pur si simplu prea mult pt mine si am senatia ca imi sta in gat ) si am reusit sa ajung de la 55kg la 59 kg ( cantarit azi ) in cele 3 saptamani . cantarirea am facut-o imbracat sumar dupa ambele nevoi fiziologice pt a fi cat mai exacta .

ce sa zic daca intradevar pro nutrition comercializeaza produse " daunatoare " pe termen lung/scurt as vrea sa stiu sa le schimb . chiar nu vreau sa am surpriza ca dupa ce renunt la ele ... imi atarna pielea de pe piept pana la genunchi .... decat asa .... mai bine 60kg cat am acum .

o seaara faina la toti
Marius05

Postby Marius05 » 13 Jun 2008, 02:03

Si inca ceva .... am tot citit pe forum si sunt confuz acum .
Milk&egg meu are concentratie mare de proteine si relativ scazuta de carbohidrati.
Pentru MASA pur si simplu Kilograme in plus ce anume trebuie sa bag in mine ....PROTEINE sau CARBOHIDRATI ...sa stiu ce gainer sa-mi iau data viitoare firar ...pe ce concentratie sa se axeze.
Pe urma o sa ma uit eu pe etichete in functie de cati bani dispun :|.
Multumesc in avans pentru raspunsuri.
Marius05

Postby CONSULTANT » 14 Jun 2008, 09:55

Pentru a castiga in greutate trebuie sa iei un supliment cu multi carbohidrati si mai putine proteine. Raportul ar trebui sa fie cam de 3/1 carbo/proteine.
http://www.suplimente-online.ro
Nu dau sfaturi in privat. Cine are intrebari sa le adreseze aici, pe forum.
CONSULTANT

Postby wolverine » 05 Oct 2008, 22:00

eu, cand am input sa trag de fiare aveam 69 kg la 1,78...acum am 84 kg si cresc...a durat sa ajung aici cam...5 ani(la 26 de ani adik)...dar a meritat fiecare repetare...eu cel mai fain progres (la crestere in greutate) l-am avut cu o combinatie mai ciudata...la gust in special....cumparasem de la magazin soia si am pisat-o pana a ajuns pulbere si apoi amestecam 2 linguri de lapte praf cu 3 de soia in o stikcla de 250 de ml cu apa....si am tinut-o asa vreo 3 saptamani, cate 1, 2 sheke-uri din astea zilnic..si am luat in greutate..gustul e cam naspa dar te obisnuiesti...si vezi k soia cu laptele sunt ca apa cu nisipul, deci soia nu se dizolva in apa...asa k agita sticla inaite sa folosesti...asta, bun inteles, daca te decizi sa incerci...sau poti incerca suplimente cu soia..au la redis..cam da rezultate dar gustul e naspa de tot...ma rog...a, si sunt f f f bune megaminerale..costa 200.000/100 tablete...iei 2 pastile dupa masa si..ai sa vezi rezultatul...bafta..assta pe partea de alimentatie..iar cu antrenamentele...eu nu am facut niciodata mai mult de 3 pe saptamana..dar tre sa te antrenezi "cu cap", fara supraantrenament..restul ti-au spus cei de dinaintea mea..bafta
wolverine

Previous

Return to General