Gain Fast bun sau nu?

Moderator: CONSULTANT

Gain Fast bun sau nu?

Postby skippy » 13 May 2008, 10:43

a folosit cineva recent acest produs? am citit pe forum si parerile sunt inpartite in doua: uni care il lauda ca ar fi cel mai bun produs ca cu el a crescut cel mai reped, etc......si alti care spun ca nu este decat nesquik
la folosit cineva care sa imi poata comfirma una din cele doua pareri? aaa si inca ceva..mi se pare penal rau dozajul care l-au pus ei pe cutie adica o cutie de 1,3 Kg iti ajunge 2 zile jumate
astept raspunsurile voastre
skippy

Re: Gain Fast bun sau nu?

Postby prometeu » 13 May 2008, 16:15

Mai intai, orice supliment are efecte diferite de la individ la individ. Deci ii cred si pe aia care il lauda, dar si pe aia care nu au fost multumiti de el.
Portiile sunt stabilite de producatori dupa cum crede fiecare de cuviinta. Tu trb sa iei in functie de aportul de proteine de care ai nevoie, adica in functie de cat de mult te antrenezi, cate kg ai si cat de mult si repede vrei sa iei in greutate.
prometeu

Postby skippy » 14 May 2008, 11:30

ok, ms mult de informatii dar tot nu mi-ai spus daca e bun sau nu...tu personal ai folosit acest produs?
skippy

Postby prometeu » 14 May 2008, 20:46

Sincer nu am folosit si nu iti pot spune. Despre acest produs stiu doar din auzite :) Si am auzit si bune, si rele ;)
prometeu

Postby skippy » 24 Jun 2008, 13:01

mi-am cumparat acest produs si as vrea sa-l administrez de de 2 ori pe zi adica 2x229g, intrebarea mea este: nu este prea mult, nu imi afecteaza organismul? si daca da pot lua cum ar fi cel mai bine sa-l administrez? deci in total pe zi ar veni 10 masuri = 564g
skippy

Postby CONSULTANT » 24 Jun 2008, 18:31

Tu iti dai seama ce inseamna sa bagi 500 g de gainer pe zi in tine? Ce naiba? Nu mai mananci deloc? Eu luam Mass tech (care are portia de 227g) si trebuia sa-l prepar in 2 shakere pline ochi. Rareori reuseam sa le beau unul dupa altul si dupa asta stateam intins minim 30-40 min ca sa nu vomit, asa de tare ma umfla. Sfatul meu este sa iei doar o portie pe zi, ca proteine, carbo si grasimi iei si din alimentatie. Iar portia aia sa o imparti in 2. Astfel, iei jumatate de portie dimineata, imediat dupa trezire, si cealalte jumatate ori dupa antrenament, ori dupa-amiaza, intre mese.
http://www.suplimente-online.ro
Nu dau sfaturi in privat. Cine are intrebari sa le adreseze aici, pe forum.
CONSULTANT

Return to Suplimente Universal Nutrition