Daily Complete Formula

Moderator: CONSULTANT

Daily Complete Formula

Postby skippy » 16 May 2008, 06:23

Am si eu o nelamurire despre acest produs....nu stiu exact cate tablete contine, si am vazut ca o portie are 6 tablete, nu e cam mult?
skippy

Re: Daily Complete Formula

Postby CONSULTANT » 16 May 2008, 21:52

Daca ai observat compozitia produsului, inseamna ca stii ca Daily Complete Formula inglobeaza absolut toate vitaminele si mineralele, si nu in doze de 100%, ci anumite vitamine in doze de chiar 2000%! Din acest motiv portia este de 6 tablete pe zi (3 dimineata si 3 seara). Flaconul contine 180 tablete, adica ajunge exact o luna.
http://www.suplimente-online.ro
Nu dau sfaturi in privat. Cine are intrebari sa le adreseze aici, pe forum.
CONSULTANT

Postby skippy » 17 May 2008, 10:36

aham...nu intelegeam exact cate tablete avea....ms mult
skippy

Postby skippy » 17 May 2008, 11:04

ca sa nu mai deschid alt topic o sa intreb aici:.....daca consum MWG sau MJ mai suplimentez si cu Daily Complete Formula? sau e de ajuns ce contin prafurile
skippy

Postby CONSULTANT » 18 May 2008, 12:03

Personal, as spune sa suplimentezi, deoarece aceste 2 gainere de care ai zis contin vitamine (de fapt, doar Massive Whey Gainer contine vitamine), dar nu le contine pe toate, ci doar cateva vitamine si minerale mai importante. Daily Complete Formula este o formula ce inglobeaza absolut toate vitaminele si mineralele de care organismul nostru are nevoie. Anumite vitamine si minerale sunt in proportii mai mari de 100% (ex: vitamina B6 - 2500%, vitamina A - 200%, magneziu - 125%, zinc - 150%), deoarece aceasta formula este special conceputa pentru persoanele active, ce au nevoie si de un surplus de vitamine si minerale. Pentru persoanele normale, care nu fac sala sau sport, sunt alte formule, mai echilibrate si ... mai ieftine cred. Personal, am inceput sa folosesc Daily Complete Formula acum 3 luni si sunt multumit de produs.
CONSULTANT

Postby skippy » 18 May 2008, 18:35

ok...ms frumos de sfat
skippy

Postby Madu » 18 May 2008, 22:06

si 3 seara

am vazut ca si pe site se recomanda la fel . Cum sa iei complex de vitamine seara ? Rolul acestora nu e de a te energiza etc. Ca iei un zma cu putin timp inainte de somn..asta e cu totul altceva . Parerea mea e ca ori iei 6 caps dupa micul dejun , ori 3 la micul dejun si 3 dupa antrenament !
Madu

Postby CONSULTANT » 18 May 2008, 22:37

Ideea este ca aceste vitamine, ca si proteinele, trb asimilate treptat. Nu are rost sa bombardezi corpul cu 6 tablete dimineata, ca mai iei vitamine si minerale si din alimentatie, si din suplimente. Si ajungi seara sa nu mai ai "provizii" de vitamine/minerale in corp. Asa se imparte doza in 2 serviri, dimineata si seara, ca sa fie asimilate de organism treptat si sa nu fie eliminate. Si eu folosesc Daily Complete Formula de vreo 3 luni si nu am nici o problema cu luatul seara. Nu-mi da nici energie inutila, nici insomnii.
CONSULTANT

Return to Suplimente Ultimate Nutrition