Ce suplimente folositi de obicei?

Votati brandul de suplimente preferat.

Moderator: CONSULTANT

Ce suplimente folositi de obicei? - maxim 3 raspunsuri

Prolab
1
6%
Muscletech
6
33%
BSN
1
6%
Universal
1
6%
Gaspari
0
No votes
Pronutrition
2
11%
Redis
2
11%
Weider
0
No votes
Biotech
1
6%
Altele - exemplificati mai jos
4
22%

Total votes : 18

Ce suplimente folositi de obicei?

Postby CONSULTANT » 02 Aug 2009, 10:31

Daca folositi si alte suplimente decat cele enumerate mai sus, scrieti-le aici.
http://www.suplimente-online.ro
Nu dau sfaturi in privat. Cine are intrebari sa le adreseze aici, pe forum.
CONSULTANT

Re: Ce suplimente folositi de obicei?

Postby varvea » 06 Aug 2009, 23:14

Nutritech,Nutrimaxxx
Talentul făra muncă se pierde, pentru că munca hrăneşte talentul şi îl dezvoltă.
varvea

Postby BodybuildingNerd » 13 Mar 2010, 02:27

Redis, si sunt multumit de ele, nu sunt dinala plin de fitze ca majoritatea de pe aici si nici nu am bani de altfel de suplimente
BodybuildingNerd

Postby andrea_roxxy » 13 Mar 2010, 23:00

Daca o persoana folosesti suplimente mai scumpe, nu inseamna ca este plina de fite. Calitatea costa, oricat ai incerca sa demonstrezi contrariul. asa ca, te rog, nu mai jigni! Urmatoarea data, nu mai trec cu vederea! In loc sa faci astfel de afirmatii tendentioase, mai bine povesteste-ne ce suplimente folosesti si ce rezultate ai obtinut pana acum.
Rezultatele se obtin doar prin munca!
andrea_roxxy

Postby BodybuildingNerd » 26 Mar 2010, 02:06

andrea_roxxy wrote:Daca o persoana folosesti suplimente mai scumpe, nu inseamna ca este plina de fite. Calitatea costa, oricat ai incerca sa demonstrezi contrariul. asa ca, te rog, nu mai jigni! Urmatoarea data, nu mai trec cu vederea! In loc sa faci astfel de afirmatii tendentioase, mai bine povesteste-ne ce suplimente folosesti si ce rezultate ai obtinut pana acum.
Imi cer scuze domnisoara dar ma enerveaza faptu ca toti frustratii sa trezesc sa spuna ca Redis e praf, ca e romanesc ca BLA BLA BLA dar ei nici macar nu au incerat odata! eu l-eam incercat si am rezultate. Folosesc : Vitalizant-R, Omega Complex, Platinose, Isotonic-R si concentrate proteice de diferite feluri: Nutrifort-R, Ideal Protein, Super Mass-R(preferatu meu)
BodybuildingNerd

Postby andoseg2 » 18 Mar 2011, 12:30

am folosit numai suplimente de la Pro Nutrition . Am aproape 7 ani de sala. Ce pot sa zic este ca ajung la un moment dat cand nu mai pot consuma suplimentele alea. Nu ca nu ar fi bune la gust . Ci nu mai pot sa inghit, nu mai imi face nici o placere iar dozele se raresc . De obicei merg pe Gigant Pro Mass deoarece are un surplus de carbo fata de Pro Whey iar rezultatele se vad relativ repede in jur de 2-3 saptamani. Iau 3-4 portii pe zi , dimineata ora 7,dupa masa ora 14, dupa antrenament ora 17-18si seara la culcare ora 23-00. Per total in toti acest ani in care am folosit suplimentele lor pot spune ca sunt de o calitate mediocra, medie. 2-3 luni suplimente , 3-4 luni pauza. Intotdeauna la revenirea cu suplimente obtin progrese atat in forta cat si in greutate corporala. In lunile in care iau pauza forta scade cu aproximativ 20-25% dupa primul exercitiu efectuat.
Am mai folosit si Xplode-ul lor, care surprinzator in ciuda gustului medicamentos, are efecte foarte bune. Luat inainte de antrenament obtii un surplus de forta considerabil si recuperarea intre serii este mai rapida. Din pacate contine cofeina iar eu nu am voie cu cofeina. Am renuntat la el.
Mai au si un meal replacement MRP-Xtreme . Dupa mine, e acelasi lucru cu Milk&Egg-ul lor, proteina cu actiune lenta. Lapte praf, nimic mai mult. Consider ca proteina din zer bate la toate capitolele caseina.
andoseg2

Postby leo11 » 29 Aug 2011, 09:54

Folosesc de cateva luni Impact Whey Protein de la MyProtein. Am incercat ciocoalata cu menta, capsuni si banana. Cel mai mult imi plac primele 2 la gust.
Informatii nutritive:
Continut per 30g:
Energie: 118.0Kcal
Energie: 497.0kJ
Proteine (dry basis): 24.6g
Proteine (as-is): 23.6g
Grasimi: 2.1g
Carbohidrati: 1.8g
Calciu: 150.0mg
Colesterol: 0.6mg
leo11

Postby SilviuBv » 19 Jan 2012, 22:02

eu am inceput sa folosesc produsele de la Devil Nutrition si Biotech USA si sunt foarte multumit de ele
SilviuBv

Return to Ce suplimente folositi de obicei?