Cati bani dati lunar pe suplimente?

Alegeti suma unde va incadrati si lasati reply cu suplimentele pe care le folositi de obicei.

Moderator: CONSULTANT

You may select 1 option

View results

Postby CONSULTANT » 23 Jun 2008, 20:58

Votati suma unde va incadrati si lasati si reply cu suplimentele folosite.
http://www.suplimente-online.ro
Nu dau sfaturi in privat. Cine are intrebari sa le adreseze aici, pe forum.
CONSULTANT

Re: Cati bani dati lunar pe suplimente?

Postby prometeu » 23 Jun 2008, 22:38

Am consumat pronutrition si redis insa oferta s-a diversificat si la noi si am ajuns la concluzia ca cel mai bine este sa iei ceva de calitate. Folosesc maxim 2 bidoane din acelasi produs, dupa care schimb.

Cele mai bune impresii le am despre NO-Xplode si Syntha 6 (BSN), Mass Tech si nano X9 (Muscletech), Prostar Whey, Amino Fuel Liquid si Testostrowgrow (Ultimate Nutrition), super pump (Gaspari Nutrition) si Advanced Whey Protein (Prolab).

In prezent folosesc Anator P70, Nitro Tech Hardcore, Daily Complete Formula, Joint Renew Complex si Amino Fuel Liquid, de la (in ordine): Muscletech si Ultimate Nutrition. Cand voi termina Nitro Tech Hardcore voi relua Syntha 6 (mi se pare mai buna). Cand termin anator P70 trec pe DHEA si Horse Power. Cand voi gasi sa cumpar Glucosamine Chondroitin & MSM de la Ultimate, imi voi face provizii, deoarece este cel mai bun produs pt articulatii pe care l-am incercat vreodata!

Nu m-am impacat deloc cu gainerele si proteinele de la pronutrition si Redis, nici cu creatina de la Universal, nici cu aminoacizii si proteinele de la Optimum Nutrition.

Dupa cum se vede, dau ceva bani pe suplimente lunar, insa trebuie sa mentionez ca, in afara de suplimentul pt articulatii si vitamine si minerale, restul suplimentelor le iau doar in zilele in care ma duc la sala. Cred ca dau cam 300 RON/luna pe suplimente. Poate 350, nu stiu.
Last edited by prometeu on 23 Jun 2008, 22:53, edited 1 time in total.
prometeu

Postby shymaa » 23 Jun 2008, 22:41

folosesc doar un meal replacement de la prolab, insa iau doar cand e pre cald si nu pot manca. cam 1 milion pe luna as zice.
Just do it!
shymaa

Postby CONSULTANT » 23 Jun 2008, 22:52

Multumim pt lamuriri prometeu, dar nu era nevoie sa fii chiar asa de detaliat. Serios, chiar NU era nevoie :)
Deci: momentan folosesc doar produse de la Ultimate Nutrition:
-horse power inainte de antrenament
-Liquid Amino in vestiare, cand ma pregatesc sa ma duc acasa
-Prostar Whey cand ajung acasa (adica dureaza o jumatate de ora de cand plec de la sala)
-Massive Whey Gainer dimineata, la trezire
-dimineata si seara Daily Complete Formula si Glucosamin Chondroitin si MSM

Ca explicatie, de obicei folosesc cate 2-3 luni produse la acelasi producator. Asa imi pot da seama cel mai bine de calitatea produselor. Cu Muscletech a fost super ok din toate punctele de vedere. Cu BSN a fost ok doar NO-Xplode si syntha, insa am fost complet dezamagit de cell mass. Uni8versal a mers bine cu milk & egg. Pana acum Ultimate Nutrition merge bine cu toate, dar le folosesc doar de o luna.

Ca bani, cheltui cam 400 lei pe luna pe suplimente.
CONSULTANT

Postby skippy » 14 Jul 2008, 14:47

in medie pe luna cam 350-400 ron
skippy

Postby CONSULTANT » 14 Jul 2008, 21:17

skippy wrote:in medie pe luna cam 350-400 ron

Te rog sa votezi si la sondaj.
CONSULTANT

Postby CONSULTANT » 18 Dec 2008, 19:11

Ma asteptam ca optiunea "151-300 RON" sa fie majoritara, insa, din pacate, se pare ca inca nu am ajuns la nivelul la care constientizam cat de importante sunt suplimentele pentru un culturist profesionist sau amator.

Oricum acest sondaj va ramane deschis pe termen nelimitat si sper ca peste 6-7 luni sa se schimbe optiunea cu cele mai multe voturi :!:
CONSULTANT

Postby CONSULTANT » 13 Jul 2009, 19:54

Uite ca a trecut 1 an si 5 luni de la ultimul meu post aici si se pare ca majoritatea cheltuie intre 150 si 300 RON pe suplimente. Sunt curios insa care este adevarul acum, in aceste conditii economice foarte precare ?!?!
CONSULTANT

Postby Dan21 » 19 Feb 2010, 21:38

Folosesc NitroTech Hardcore, Cell Tech Hardcore si BCAA Hardcore toate de la MuscleTech.
Cam 400-600 luna (+alte vitamine si minerale)
Dan21

Postby andrea_roxxy » 22 Feb 2010, 22:31

Dan, trebuie sa recunosc ca ai ales ce este mai bun. Presupun ca si rezultatele sunt pe masura. Poate ne povestesti si noua ce rezultate ai de cand folosesti aceasta combinatie.
Rezultatele se obtin doar prin munca!
andrea_roxxy

Next

Return to Cati bani dati lunar pe suplimente?