Cati bani dati lunar pe suplimente?

Alegeti suma unde va incadrati si lasati reply cu suplimentele pe care le folositi de obicei.

Moderator: CONSULTANT

Cati bani dati lunar pe suplimente?

You may select 1 option

View results

Re: Cati bani dati lunar pe suplimente?

Postby BodybuildingNerd » 26 Mar 2010, 02:11

andrea_roxxy wrote:Dan, trebuie sa recunosc ca ai ales ce este mai bun. Presupun ca si rezultatele sunt pe masura. Poate ne povestesti si noua ce rezultate ai de cand folosesti aceasta combinatie.

Nu vreau sa para ca jignesc pe cineva dar am auzit f multi AMERICANI care spuneau ca "firma Muscle-Tech e nisip vanilat si ca face niste promisiuni imposibile" ce parere aveti????
BodybuildingNerd

Postby CONSULTANT » 06 Apr 2010, 13:52

Personal am folosit produse de la mai multe firme, insa cel mai placut impresionat am ramas de Muscletech. Aici ma refer la MassTech, Nitrotech Hardcore, Musclebuilding kit (Gakic, Creakic, Leukic), Aplodan si nanoX9, pe care il consider cel mai bun accelerator de oxid nitric de pe piata!
http://www.suplimente-online.ro
Nu dau sfaturi in privat. Cine are intrebari sa le adreseze aici, pe forum.
CONSULTANT

Postby Pety3r » 08 May 2010, 17:52

EUROFITNESS wrote:Ma asteptam ca optiunea "151-300 RON" sa fie majoritara, insa, din pacate, se pare ca inca nu am ajuns la nivelul la care constientizam cat de importante sunt suplimentele pentru un culturist profesionist sau amator.

Oricum acest sondaj va ramane deschis pe termen nelimitat si sper ca peste 6-7 luni sa se schimbe optiunea cu cele mai multe voturi :!:

Mda,dar banii si sustinerea pt.acesti sportivi de unde sa vina:)?Toti apeleaza la steroizi,iar putinii aceia care fac natural(aici ma refer la cei ce nu apeleaza la steroizi),raman in umbra si nimeni nu isi da intereseul sa ia un copil si sa-l duca la un nivel din care va putea scoate si bani la un moment dat!
Pety3r

Postby andrea_roxxy » 27 Feb 2011, 12:59

Situatia pe care ai prezentat-o tu nu apare doar in culturism. Este o veche problema, caci in Romania sunt putini interesati sa sprijine valorile, caci banii vin greu si in cantitate mica. Mai bine defilam cu nonvalorile. :(
Rezultatele se obtin doar prin munca!
andrea_roxxy

Postby Gabriel » 18 Apr 2012, 00:13

Max protein in combinatie cu Carbo Plus.
Gabriel

Previous

Return to Cati bani dati lunar pe suplimente?