Cat de multumiti sunteti de calitatea produselor Twinlab?

Moderator: CONSULTANT

Extraordinar de multumit!
1
20%
Multumit!
1
20%
Raportul pret/calitate e ok, dar se poate si mai bine!
2
40%
Nu sunt prea multumit!
1
20%
Sa nu aud de astia!
0
No votes

Total votes : 5

Postby CONSULTANT » 16 Feb 2008, 22:03

:?:
http://www.suplimente-online.ro
Nu dau sfaturi in privat. Cine are intrebari sa le adreseze aici, pe forum.
CONSULTANT

Re: Cat de multumiti sunteti de calitatea produselor Twinlab?

Postby Kalu00ro » 17 Jul 2008, 15:26

Salutare tuturor
Eu am o parere foarte buna despre Twinlab din mai multe motive: raport calitate-pret foarte bun; produsele care le-am folosit mi-au adus destule satisfactii.
Am folosit:
- Amino Fuel Liquid, pe care-l recomand calduros.
- Joint Fuel - la fel, il recomand celor care au probleme cu articulatiile. Pe mine ma dureau genunchii din cauza greutatii mele. Saracii nu mai faceau fata, din cauza ca ma ingrasasem cateva kg bune, iar asta se resimtea foarte tare in genunchi. Am luat cate 6 pastile pe zi si incredibil, in doar 2 zile durerea a disparut. Singurul disconfort a fost ca la mine actiona ca un diuretic din cauza extractului de portocala pe care-l contine, dar probabil si asta tine de la om la om.
- Ripped Fuel Extreme - un fat burner foarte bun, la fel il recomand. M-a scapat de cateva kg si mai ales din zona abdomenului

Cam atat....
Din cate posturi sunt la acest topic, se pare ca lumea nu prea are chef sa lase comenturi. Cativa s-au multumit cu un vot si atat. Spune-ti si voi ceva concret la subiect :geek:

Be well
K
Kalu00ro

Postby CONSULTANT » 19 Jul 2008, 09:47

Cum te-ai impacat cu gustul la Amino Fuel Liquid? Ca mie-mi venea sa vars de la el. Si am trecut pe Amino Fuel Liquid de la Ultimate Nutrition, ca are gust de fruit punch (e dulce-acrisor).
CONSULTANT

Postby Kalu00ro » 01 Oct 2008, 13:43

EUROFITNESS wrote:Cum te-ai impacat cu gustul la Amino Fuel Liquid? Ca mie-mi venea sa vars de la el. Si am trecut pe Amino Fuel Liquid de la Ultimate Nutrition, ca are gust de fruit punch (e dulce-acrisor).

Phuuaiii... La inceput mi s-a parut GROAZNIC ! Am avut aceeasi stare ca si a ta. Arata ca un flacon de puroi :)) Noroc cu un prieten care mi-a zis la inceput sa-l diluez cu apa. Asa am procedat, iar apa am inceput s-o elimin incet incet. Oricum cred ca s-au prins si cei de la Twinlab ca nu era prea usor de digerat, iar produsul deja are o alta structura acum fata de cum era la inceput - nu stiu daca ai mai gustat. Nu mai prezinta aceeasi vascozitate si este mai baubil.

Be well
K
Kalu00ro

Postby CONSULTANT » 03 Oct 2008, 19:43

Nu am mai incercat de atunci ... nu am mai avut curaj :)
Eu ma impac bine cu cel de la Ultimate, insa e mult mai scump decat cel de la twinlab. O fi oare mult mai bun ?!?
CONSULTANT

Postby Leon » 18 Nov 2008, 00:59

EUROFITNESS wrote:Nu am mai incercat de atunci ... nu am mai avut curaj :)
Eu ma impac bine cu cel de la Ultimate, insa e mult mai scump decat cel de la twinlab. O fi oare mult mai bun ?!?

Sincer ma indoiesc cand nu o sa am ce face cu bani o sa incerc.Dar nu cred ca se compara cu Amino Fuel -dupa ce am pus o burta urata de la muscle juice a trebuit sa o dau jos si sa imi pastrez si masa musculara acumulata.Nu numai ca am dat-o jos dar am si mai luat ceva in greutate.
Leon

Postby prometeu » 18 Nov 2008, 19:24

Pai in alt post ai spus ca esti f multumit de muscle juice si acum vad ca spui ca ai pus burta de la el (ambele posturi sunt scrise in seara asta). Care-i adevarul pana la urma?
prometeu

Postby Leon » 21 Nov 2008, 12:40

Pai sunt multumit e singurul weight gainer care si-a facut treaba exact ce scrie pe eticheta- cresterea in greutate- ma si asteptam la burta ,aici vorbeam de Amino Fuel si cum m-a ajutat sa pastrez kg. luate .
Leon

Return to Suplimente Twinlab