Cat de multumiti sunteti de calitatea produselor Prolab?

Moderator: CONSULTANT

Extraordinar de multumit!
4
57%
Multumit!
1
14%
Raportul pret/calitate e ok, dar se poate si mai bine!
0
No votes
Nu sunt prea multumit!
1
14%
Sa nu aud de astia!
1
14%

Total votes : 7

Postby CONSULTANT » 16 Feb 2008, 20:46

Sacrificati 2 secunde si votati calitatea produselor Prolab!
http://www.suplimente-online.ro
Nu dau sfaturi in privat. Cine are intrebari sa le adreseze aici, pe forum.
CONSULTANT

Re: Cat de multumiti sunteti de calitatea produselor Prolab?

Postby skippy » 07 May 2008, 17:33

Eu am folosit N-Large2 si cu parere de rau o spun dar nu am vazut deloc efecte de la el + ca are un gust oribil, acum depinde de la om la om
skippy

Postby CONSULTANT » 07 May 2008, 23:04

skippy wrote:Eu am folosit N-Large2 si cu parere de rau o spun dar nu am vazut deloc efecte de la el + ca are un gust oribil, acum depinde de la om la om

Intr-adevar, gustul e naspa ... parca bei apa chioara :)
http://www.suplimente-online.ro
Nu dau sfaturi in privat. Cine are intrebari sa le adreseze aici, pe forum.
CONSULTANT

Postby prometeu » 18 May 2008, 15:36

Glutamina e super buna! De ce oare nu o scot si in varianta de capsule???
prometeu

Postby Kalu00ro » 17 Jul 2008, 15:10

skippy wrote:Eu am folosit N-Large2 si cu parere de rau o spun dar nu am vazut deloc efecte de la el + ca are un gust oribil, acum depinde de la om la om

Bineinteles ca gusturile difera de la om la om si nu se discuta, iar in plus conteaza foarte mult cu ce-l amesteci !
In niciun caz nu-l fac cu apa. Ati incercat cu lapte ? Este demential ! Mie ce-l mai mult imi place cel de vanilie, iar acum vreau sa incerc si noul aparut - de capsuni. Cel de ciocolata nu-mi place, pt ca in general nu sunt fanul ciocolatei. :lol:
Referitor la efectele lui ,de asemenea: conteaza foarte mult metabolismul omului, dar am prieteni foarte multi care-l folosesc si nu am auzit comenturi negative privind produsul - din contra, numai pozitive.
Acum Skyppy, tu cum iti dai cu parerea ? Ai folosit cat timp si cate flacoane ? Mai da-ne niste detalii ! Cu un singur flacon de 1,7 kg sa stii ca nu se face primavara !:)) Incearca la 4,5 kg si atunci mai vorbim...

Be well,
K
Kalu00ro

Postby skippy » 18 Jul 2008, 10:03

sincer nu am folosit decat un flacon de 1,7 kg dar sa sti ca am avut suplimente la aceeasi cantitate si tot pe acelasi nr de zile care si-au facut efectul...
skippy

Postby prometeu » 29 Oct 2008, 22:27

Kalu00ro wrote:Bineinteles ca gusturile difera de la om la om si nu se discuta, iar in plus conteaza foarte mult cu ce-l amesteci !
In niciun caz nu-l fac cu apa. Ati incercat cu lapte ? Este demential ! Mie ce-l mai mult imi place cel de vanilie, iar acum vreau sa incerc si noul aparut - de capsuni. Cel de ciocolata nu-mi place, pt ca in general nu sunt fanul ciocolatei. :lol:
Referitor la efectele lui ,de asemenea: conteaza foarte mult metabolismul omului, dar am prieteni foarte multi care-l folosesc si nu am auzit comenturi negative privind produsul - din contra, numai pozitive.
Acum Skyppy, tu cum iti dai cu parerea ? Ai folosit cat timp si cate flacoane ? Mai da-ne niste detalii ! Cu un singur flacon de 1,7 kg sa stii ca nu se face primavara !:)) Incearca la 4,5 kg si atunci mai vorbim...

Parerea mea este ca strici orzul pe gaste, cum s-ar zice! Adica iei N-Large, care are proteina din zer (cu absorbtie rapida) amestecat cu lapte (absorbtie lenta) ?!?!?!Iti dai seama ca mai bine iei un milk&egg si un concentrat de carbo complecsi si te-ai rezolvat si mai ieftin, si mai bine!

Proteina din zer e mai scumpa tocmai pt ca se asimileaza mult mai repede. In clipa in care o bei cu lapte ii incetinesti asimilarea si ajungi la rezultatele unui milk&egg, care este o proteina mai ieftina. Gustul insa, la N-Large2, e cam nasol, intr-adevar. Am incercat cu apa si am luat odata si cu lapte, sa vad cum e! Super naspa! Parca bei apa chioara!
prometeu

Postby Matei » 17 Jan 2010, 10:55

Am achizitionat o cutie de N-large la 4.6 kg si rog pe cineva cu experienta sa imi explice modul de administrare si dozajul zilnic recomandat. Precizez ca am 1.86 inaltime si 110 kg. Multumesc anticipat.
Matei

Postby andrea_roxxy » 10 Feb 2010, 20:30

Matei, la ce inaltime si greutate ai tu, nu prea inteleg de ce ai ales N-Large2, caci acest supliment nutritive are o cantitate mare de carbohidrati (ingrasa) si, de aceea, este recomandat persoanelor ectomorfe. Oricum, trebuie sa iei 1 portie intre mese si inca 1 portie imediat dupa antrenament. 1 portie inseamna 4 masuri. In zilele fara antrenament, poti lua a 2-a portie tot intre 2 mese.
Rezultatele se obtin doar prin munca!
andrea_roxxy

Postby fitbody » 10 Sep 2010, 11:23

Care e logica in a lua 2 masuri pe zi una intre mese si una imediat dupa antrenament?...nu are logica decat portia de dupa antrenament si sa va spun si de ce, pentru ca asta inseamna ca glucidele continute au un indice glicemic ridicat adica se apropie de 100, ceea ce va duce la o absorbtie foarte rapida benefica pt muschi dupa antrenament, dar daca se ia intre mese indicele glicemic ridicat duce la un raspuns glicemic puternic si astfel in sange va ramane o cantitate foarte mica de glucoza din cauza insulinei care o depoziteaza in tesutul lipidic.......rezultatele = scaderea vietezei impulsurilor nervoase ceea ce duce la incetinirea tuturor functiilor sistemului nervos si implicit a tuturor sistemelor......de aici stare de oboseala si slabiciune si randament slab pentru antrenamente si pentru activitatile zilnice.........aveti grija cu aceste lucruri , repetate zi de zi pot duce la proble: diabet, obezitate, supraantrenament, scaderea concentratiei....cam atat....
fitbody

Next

Return to Suplimente Prolab