Moderator: CONSULTANT
skippy wrote:Eu am folosit N-Large2 si cu parere de rau o spun dar nu am vazut deloc efecte de la el + ca are un gust oribil, acum depinde de la om la om
skippy wrote:Eu am folosit N-Large2 si cu parere de rau o spun dar nu am vazut deloc efecte de la el + ca are un gust oribil, acum depinde de la om la om
Kalu00ro wrote:Bineinteles ca gusturile difera de la om la om si nu se discuta, iar in plus conteaza foarte mult cu ce-l amesteci !
In niciun caz nu-l fac cu apa. Ati incercat cu lapte ? Este demential ! Mie ce-l mai mult imi place cel de vanilie, iar acum vreau sa incerc si noul aparut - de capsuni. Cel de ciocolata nu-mi place, pt ca in general nu sunt fanul ciocolatei.![]()
Referitor la efectele lui ,de asemenea: conteaza foarte mult metabolismul omului, dar am prieteni foarte multi care-l folosesc si nu am auzit comenturi negative privind produsul - din contra, numai pozitive.
Acum Skyppy, tu cum iti dai cu parerea ? Ai folosit cat timp si cate flacoane ? Mai da-ne niste detalii ! Cu un singur flacon de 1,7 kg sa stii ca nu se face primavara !:)) Incearca la 4,5 kg si atunci mai vorbim...
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests