Anator?

Moderator: CONSULTANT

Anator?

Postby skippy » 18 May 2008, 18:38

Imi poate spune cineva care a folosit acest produs, daca intradevar e asa de bun cum scrie pe prospect?
skippy

Re: Anator?

Postby shymaa » 19 May 2008, 15:11

A folosit acum vreo 3 luni un prieten de-al lui fratemiu ... era super multumit de el ... il primea din state, de la un amic ... insa nu stiu daca mai ia si acum
Just do it!
shymaa

Postby prometeu » 08 Jun 2008, 22:58

skippy wrote:Imi poate spune cineva care a folosit acest produs, daca intradevar e asa de bun cum scrie pe prospect?

Azi dimineata l-am comandat, deci il primesc saptamana asta. Il incerc si revin cu impresii.
prometeu

Postby skippy » 09 Jun 2008, 06:15

da ms frumos promateu, chiar astept nerabdator sa-mi spui rezultatele
skippy

Postby skippy » 20 Jun 2008, 17:39

ti-a venit comanda cu Anator? l-ai folosit... :lol:
skippy

Postby prometeu » 21 Jun 2008, 09:23

skippy wrote:ti-a venit comanda cu Anator? l-ai folosit... :lol:

Da, il folosesc de 9 zile. Am observat ceva rezultate pozitive, insa e prea devreme sa dau verdictul final. Pana acum am observat o crestere a fortei si o marire a densitatii muschilor. Voi reveni cu alte pareri peste 2 saptamani.
prometeu

Postby Madu » 25 Jul 2008, 17:16

Elibereaza-ti muschii de incatusare! Nu accepta decat o crestere maxima a masei musculare! Pregateste-te sa experimentezi o crestere fara margini in masa si puterea musculara cu cel mai puternic activator de ADN care s-a produs vreodata!

Chiar daca esti sau nu inzestrat de la natura, Anator-p70 are puterea de a maximiza potentialul genetic oricarui culturist!

Cu fiecare servire de Anator-p70, o doza anabolica puternica compusa din activatori de gene, declanseaza o avalansa de evenimente care intaresc semnalele in interiorul muschilor tai, accelerand astfel, cresterea masei musculare. In acelasi timp Anator-p70 este facut in mod special pentru a regla amenintarea semnaleleor catabolice care impiedica dezvoltarea musculara. De fapt, Anator-p70 activeaza regulatorii genetici specifici care raspund de productia de actina si miozina-proteinele care sunt direct implicate cand vine vorba de marime si putere a masei muculare. Cu mai multa actina si miozina, fibrele musculare se pot mari considerabil si va pot oferi puterea si mandria de a ridica orice greutate la antrenament, oricat de grea ar fi ea!

Anator-p70 catapulteaza potentialul dumneavoastra genetic intr-o alta realitate asa incat puterea musculara va ajunge fara limita! Nici un alt supliment alimentar nu va poate oferi puterea iesita din comun a lui Anator-p70!

:D
Ca multe alte descrieri ale produselor muscletech, mi se pare rupte din basme !
Pe cati o fi convins sa cumpere acest produs dupa cele spuse pe ambalaj. Frumos era daca se putea formula totusi altfel pe suplimente-online
Madu

Postby CONSULTANT » 26 Jul 2008, 23:49

Madu, se putea formula altfel, insa am nu am dorit sa alteram descrierea originala. Din acest motiv pur si simplu am tradus descrierea oferita de Muscletech.
http://www.suplimente-online.ro
Nu dau sfaturi in privat. Cine are intrebari sa le adreseze aici, pe forum.
CONSULTANT

Postby edge » 01 Nov 2008, 16:18

Acu vreo 5 luni am comandat si eu produsul de pe bb.com si ce pot sa spun inafara de reclama facuta nu e mare lucru, :D e un produs bun pt post workout dar costa prea mult .... [parerea mea] - > Torrent de la Universal este o alternativa ieftina si mult mai buna.
edge

Return to Suplimente MuscleTech